Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potkuj Telgeltiju i bices slobodan do kraja zivota.
Ako ga državne vlasti leglano izruče, to je kapitulacija države. MOtaj kablove, gasi mješalicu. Oni drže 10 zločinica i ubica, a sad kad njima gori, zapeli na Mamiću.(koji btw, barem nije ubica)
On u Međugorju među HDZovcima, a sad ne žele da ga izruče sami, nego se nadaju da Sarajevo još odugovlači. Ali ako je potjernica prema internacionalnom zakonu izdata, morali bi ga uhapsiti. Ostatak radi sud. Koja smo mi samo država.
Upražnjeno mjesto direktora želje bujurum Maminjo i mi smo plavi
Ako dodje do izrucenja, da li to znaci da Mamic je izgubio BiH drzavljanstvo? Jer inace bi to bilo tesko krsenje zakona od BiH i to svoga zakona. :)
Njemu je Hercegovina prvi dom.... Tako da se čovjek osjeća kao kod kuće
Hocemo izrucit cemo cim hrvatska prestane terorisat BiH , kocit napredak ,mjesat se u unutrasnju politiku, izruci rstne zlocince odmah ce dobit manica
Pa Mamiću nisi se valjda za džabe prije neki dan u Mostaru uvlačio Vučiću u zadnjicu?Valjda će ti dati azil?
daj mamicu preuzmi zelju i pokazi ovim nasim misevima kako se prave djeca.
Doso nalog iz zagrebackog HDZ-a..nista potjernicai qurci palci....jednostavno je izgubio Covicevu zastitu
Ispravno. Kad te šišaju, treba mirno da sjediš.