Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hakeri iz Han Pijeska, zabrinuli su i Kineze
Danas se mnogo toga otkrije na fb i instagramu. Luksuz levwl pro, redovna primanja jednaka nuli. Od cega?
Doktori operisali mozgove Ameru, Rusu i Muji da vide ko je najpametniji. Otvorili glavu Rusu unutra cipovi, lampice, tranzistori.. Otvorili glavu Ameru unutra nadu procesore, baterije, kablove, 100 cipova.. Pa isli otvoriti glavu Muju i nasli samo jednu zicu, pozvali pirotehnicare da prerezu zicu, kad ono Muji otpale usi!
https://youtu.be/cnOJuqMEirc ko leti nasim nebom Sarajevo ko nas truje?
@LORDXYZ dont lajk this!
niko ne zna razlog sto je mom komsiji Ibri dosla policija ali svi znaju da poslije toga covjek se zacrveni ko paprika kad bilo koga od nas sretne
KumNIP prije 1 sekund ZAŠTO KLIX DANAS IZBJEGAVA NIP I KONJAKOVICA? ZATO ŠTO JE SINOĆ PODVALIO TEK POSLANU PORUKU, KAO PORUKU KOJU JE TOBOŽE, POSLAO MAJSTOROVIĆU. E MOJ DINOKIO.