Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policijski sat je prava stvar za nas koji smo kurceviti i koji se sprdam sa ovom coronom kamione treba propustiti kako cemo dobiti namirnice itd ko god kaze da je glupost taj je idiot
Ko poznaje GP Bosanska Gradiska, zna da ce onaj most kad tada pasti. Zadrzavanjem teskih kamiona na njemu mislim da se taj proces ubrzava. Ljulja se neprirodno, ne odrzava se, hrdja golim okom vidljiva na metalnoj strukturi. Ima li neki inzinjer pismen ili sluzba koja se bavi sigurnoscu javnih konstrukcija da ove moje tvrdnje provjeri?
@Tvrtkov Izdržaće do novog prelaza, kada se spoji autoput...
Sta li svercaju, dok narod spava.
jeste razmisljali da zbog takvih zastoja ce prevoznik morati skuplje da naplati prevoz sto utjece na cijenu kostanja robe. i sutra cete slikati ulje koje je sa 2 km skocilo na 2,35.
Samo me zanima zašto se ne otvore dva terminala za kamione kad je već zabrana za putnička vozila i autobuse? Po nekoj logici stvari bi se ubrzao promet vozila na graničnim prelazima?
@Madjionicar ne vrijedi, kad svakako nema im dalje dok se ne rascarne. Špedicije mrtve treba im po dva dana da rascarne robu. Znaci i da ih pusti na oba uslediće pola sata i to je to. Doduše nekome će valjati da ne probije arbajt sate, vožnje svi sigurno imaju ako su krenuli ka granici.
RS će kad cijela Evropa a pogotovo SAD budu teško disale će proglasiti uz pomoć Rusije osamostaljenje i priključenje Srbiji. Možda je bolje biti sa njima nego sa Hrvatima. Bar su to Alija i Muhamed Filipović uvijek držali kao opciju. Zadnji pregovori su bili u decembru 1994g. Niko,e nije jasno u kojoj se situaciji nalazi svijet a Putin gleda gdje da načme politički protunapad zbog nihove Izolacije i sankcija.
Radoncic i Lukac ministri MUP-a.. joj kakvih će tu talova sve biti hahahah.
Policijski sat je velika glupost, mjera koja nicemu ne doprinosi
Rusija Talijanima poslala pomoc u ekspertima za biolosko oruzje --- http://theontariotimes.com/russia-sends-military-help-to-italy-over-coronavirus
nije problem sto na ljeto nece biti kesha al je fora sto neces imati ni robe da nadjes u trgovinama a tek kad netestirani izadju na ulice ohohohoho
@gooUser1584382615 prije ove pandemije koronavirusa na sta su licili granicni prelazi sve zbog onog Hrvata Zorana Galica. Ulazis na Racu, zastava Bosne i Hercegovine ne visi normalno na jarbolu nego je omotana o neki stub i ne vidi se, a lijepo izvisena zastava genocidne tvorevine. Galic je dozvolio Srbima u Bijeljini da rade na Raci, gdje mu je 5 minuta od kuce posao. Isao bi taj Srbin meni u Bihac ili u Zapadnu Hercegovinu raditi
Ovi sto podrzavaju ove mjere dabogda pokrepali u kucama zatvoreni