Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ce dr, pedijatar..stari, u penziju..on nije sav svoj
80% pokvarenjaka koji pišu na ovu temu uopšte nemaju djecu. To govori više nego i članak i njihovi komentari. Zamisli ti mentalni sklop - nemaš dijete i ti pamdetuješ šta će neko drugi SVOMim DJETETU DATI?Sve i da imaš dijete evo ; odakle tebi pravo da to kažeš nekom šta će sa SVOJIM djetetom da radi.
Pa ako tvoje dijete npr puca u moje dijete, sigurno tebe necu pitati sta ces s njim. Logicno.
Cuj ovog borca poredi Titin komunizam sa ovim danasnjim fasizmom. Pa covjece jesi ti svjestan da je u Titino vrijeme Jugoslavija sve pravila za sebe i stvarno je bilo u interesu da se zastitit gradjanin a danas sve uvoze i koga boli ona stvar za najmladje kada se pare okrecu. Da smo pametni a nismo davno je se citav svijet trebo dignuti protiv fastista..