Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Odlicna slika za clanak, dobro se vide rupcage oko sina.. razvalio sam auto prelazeci preko sina na pojedinim raskrsnicama.. je li tako tesko urediti ove saobracajnice da ne prooadnu nakok par mjeseci upotrebe?
Kad gledas Slucajeve X reko bi nasa policija strah i treper, trkeljaju raji po dzepovima, a cim prva budala uzme pusku padaju ko klade !
Bosna nikad neće biti Islamska, pogani turci su ubili kraljeve Stjepana Tomaševića i Hrvoja Vukčića Hrvatinća, Katarina Kosača je jedva se sasila ali zato su pogani turci sinove joj ubili. Ti isti pogani turci su razrušili kraljevske gradove Bobovav j Jajce
@Sigismund-Tomasevic Hebali ti mater turci, idi svadjaj se sa erdoanom, sta mi imamo s turcima, gamad kao i ti.
Hvala Bogu da se nesto pozitivno desava
edineeee , raznesi politicare
Eto vam Edina tamo.
sretno vama sto putujete za vogoscu svaki dan..
Veliki događaj za Bosnu i Hercegovinu o kojem će se pričati budućim generacijama, jedva čekam da gledam otvaranje! 😁⚜️
@Bratko koje ce se sve discipline odrzat?
Gledaj rupetina na cesti, nisu mogli bar ti da zakrpe.