Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
padalina?! PADALINA???!!!! jbte pa ni u MO niko ne govori padaline! pa klixe, stvarno :O to u ostatku BiH padaju padavine, samo u nas padaline???? kome se vi slihtate bogte?! ljubuskom? :X
eh da zivim na pasjaku ne bih imala ova tri kila viska. gore i koza pod rucnom pase. nas sto znamo plivati nije bilo strah praviti kuce uz neretvu... naprotiv... mogu cupice s balkona ;)
Vinjice, gdje to zivis majke ti? Carina? 😃 Mujo, jesi li to i ti Mostarac? 😃
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pada kisa 1 dan i poplave
nije se ocitovo gradonacelnik jos http://www.dnevno.ba/vijesti/foto-mostar-pod-vodom-beslic-se-jos-nije-ocitovao-17934/
ima nas jos Mostaraca. nije sve "zdimilo preko crte". dobro je Greta Habiba rekla : da hoce puknut brana da se vidi ko je mostarac a ko ne.
dozivotni selonacelnik sela mostara ljubo beslic se ocitovao povodom obilnih padalina i porucio svim ziteljima sela mostara da izdrze i da je u mislima sa njima.
Kad sam vidjela Neretvu jutros s prozora, nije mi bilo dobro. Duboka, široka, brza, uff.. Ako nastavi kiša padati, gotovi smo..
sada ove padavine naj više pašy vodovodu,nema niko da ih zivka pukla ijev curi ventil sad oni odmaraju.
koji dio Mostara ?
ma znam al nisam na to mislio
jel tamo đe su crnci ili đe su ovi svjetlije puti?
MAHNITE NARODE BOG OVAKO KAZNJAVA _!!! I tako nam i treba, dabogda nas nemalo.
saljite visak u sarajevo
MOSTARCI,SE SLABO BOGU MOLE,SAMO TJERAJU INAT A INAT BOGU NIJE DRAG.
Bahatost ljudi dovodi polako do toga i da je kisa problem.
Ovo mora da su poplavili oni koji su pucali na Stari most i koji srusise pravoslavnu sabornu crkvu. U zapadnom Mostaru treba napravit veci kriz i visi zvonik ne bil se bozanstvo smilovalo. U istocnom Mostaru dignut polumjesec ekvivalentne velicine krizu, minaret ekvivalentne velicine zvolniku.
kao na zapad, kao da idemo na zapad...
HALČI SPAŠAVA JOVANA I INVENTAR
ma kakvi, hahah pije sve što ima u kafani da ne propadne, šteta je da se baci...
vala baš... ekipa za podršku spašavanja od poplava...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Padaline i dalje obilato padaju za šuva informaciju. Protuvatrene postrojbe su na terenu vasnoć i vasjutro.