Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca u redovnoj nastavi nisu mogla dobit jedinicu ili dvicu, ponovit razred ni pod razno a ova online nastava na nacin na koji se sprovodi, mama i tata rade zadace a ako neznaju zovu familiju, komsiluk , to svakodnevno gledam i slusam , tako da je mogu komotno odmah i zavrsit rezultat ce biti isti. Imat ce mo odlikasa na izvoz a znanja ni na mapi.
@borac1992 jel i za tebe neko učio i išao u školu?
Kad ce biti nadoknada? 🤣🤣🤣🤣🤣
Smarajlije veći katolici od pape😂
U Sarajevu na Uskrs nema nastave!!?U Sarajevu!??Ne mogu ni usnuti da npr.u zapadnom Mostaru na Bajram nema nastave!??
@MarasH to se zove...autocenzura. Programirane budale...nema ih 2% u gradu. A hajd trazi da ti dijete može klanjat vaktile ili na džumu...pojeli bi te. Strahota!
Znaci offline nastava
Nema nastave, taman da se negdje izadje 😂
Mnogima su danas praznici A i mnogima dolaze praznici, a ti narode suti i trpi rapsodiju ne testiranja .
SDA se uvlači Čoviću dok sa druge strane huškaju na HDZ po svojim medijima, gdje bi sirotinja trebalo da se glože sa njihovim vječitom koalicionim partnerom
Samo pitanje:ima li nastave u Capljini za Bajram ???
Kakve to veze imaju muslimani, budisti, ateisti, jevreji sa uskrsom?