Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je da ovaj put nisu napisali kako ih je snijeg iznenadio, jer evo vec tri dana slusam samo "zbog iznenadnog snijega " ko da je snijeg pao u julu a ne u decembru
ne mogu da vjerujem, klizavi, zatrpani snijegom, ledom okovani kolovozi u BiH u mjesecu decembru, strašno kako li će se skorojevići kretati kad oni jadni misle da žive na Floridi,USA, a ne u planinsko-brdskoj Bosni i Hercegovini, J/I Europa. Valjda će jednog dana skontati gdje žive, pa se malo spremiti za pet mjeseci zimskih uslova, malo zamjeniti gume, lance nabaviti, lopatice malo i lakše se pregrmi zimara u BiH.