Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvi likovi kao ova Ružica na visokom položaju mogu biti samo u državama koje to nisu. Ovaj prostački izgled, ova šminka a o garderobi da i ne pričamo, OVO SAMO MOŽE U OVOJ ZEMLJI. BLAM. A O SPOSOBNOSTIMA HAHAHAHA RASPLAKAS SE.
ko da prodaje robu na pijaci...hahaha
@ValcerZaEminu JESAM, BRAVO BAŠ SAM ZAVIDNA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, OPLAKAH
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kada vidim ove silne ženturače koje su na silu ugurane na neka dobra mjesta u državi, tek mi postane jasno zašto se pravi odnosno rođeni Hrvati iz države Hrvatske ,,vječno peru,, od istih. Pa evo ova gospođa je rođena Bosanka i Hercegovčka, dakle moja, a stid me na šta liči.
Zasigurno, postoji nekoliko hiljada redovnih"servisera" iz određenih stranaka koji vise na kliksu sa zadatkom da afirmiraju ili opletu pojedine članke iz vijesti.
Sve bi ovo bilo super da su sudije i tuzioci zaista nezavisni kao sto tvrde. Ali nisu. Samo im se u konkretnom slucaju ne poklopise nalogodavci.
ružica cvjetić
Ako cijenjena kolegica Vasvija Vidović dokaže da je izvršen pokušaj njenog sklanjanja sa predmeta Radončić i Šahman, te nezakonitosti koje se provode u pravosuđu, Ružica će svima pokazati od šake do lakta.
Koliko li je primila u džep da laprda...ccc
jedini motiv u pravosuđu treba da je istina....njoj su očigleedno druge stvari motiv... advokati rade u intersu klijenta tako da je to druga priča...
Mora se protivit,jer ako se klupko pocne otpetljavat nace se i Ruzica sa ovim "postenjacinama" zato odma i nju stavi sa Fahrom i Slobodanom.......u troje
Oduzmite krmači dva obroka dnevno i krepaće u roku od 7 dana. To bi joj najveća kazna bila :)
visi gdje joj najvise plate. Al to nije pravosudna mafija kad je avaz u pitanju :D:D:DD