Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pobornik Silajdžićeve politike ali on je po pitanju škole veoma obrazovan čovjek,govori tečno nekoliko stranih jezika i čovjek ima stvarno dosta ugleda među političarima evrope pa i svijeta,on je u stanju nazvati privatno telefonom veliku većinu svjetskih lidera bez najave.
Pa kada je silajdjic nekakav doktor nauka (hodzizma) onda to moze biti svatko ! Pa i Seki,sto da ne !?
Sud zvani ČOROTINJA...Šprdancija sudi se dedama koji imaju i zabave u tome
pa jedni oni koji takve \'idole\' nosaju na majicama
nemojte tako. pokazite malo postovanja. ipak su to nasi heroji i idoli. nasa omladina ih ima za uzore, nosa ih na majicama.
volim i turke i svabe i hrvate, jer niko od njih nije bolje trao ovaj genocidni srbski narod na svijetu nikad, niti ce.
kakv vam je to naslov? pa nije sudjenje pomjereno zbog nepostovanja suda..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nego zbog toga sto na sjednicu nije mogao doputovati tuzitelj zbog vuklanske prasine. ko vam stavlja te naslove? aaaaaaaaaa
cirkusant ko\' i ostali servi a kao pametan i sam se brani :) . doktor nauka hahaaha, zalosno kome su velikosrbi davali doktorate, glupanima i imbecilima. u nas vakat ovi likovi su spavali u stali i zenili se kravama. otud je karadjica povuklo da opci sa kozama i pije pisha ku, navika.
nacista i ubica! sjeme im se utrlo svim srpskim genocidasima!!!