Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da je nekoga briga sto ce drzava izgubiti tolike pare radi neodgovornosti i nerada ministarstva..... u normalnoj zemlji bi glave letile i za mnogo manje novaca...a ovdje...pa ovdje i onak sve moze.....
@kiki.....sto manje rada a vise kradje- recept za uspjeh kod nas. inace te nema nigdje. Poslije, kad se za 10 ili 15 godina BiH u potpunosti raspadne- bice sazaljevanja.
Ovo nije vijest, bice samo kad javite ko je odgovarao. U firmama gdje sam radio ljudi su odgovarali za 2KM, zna se sta je ciji posao, neko je kriv sigurno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vala i vi trazite dlaku u jajetu. Poslije desetljeca odlicnog rada BH vlasti, potkrala se jedna greskica i odmah dizete prasinu oko toga, hahaha.
Tako ti je kod nas ne valjas mu jednom ko da mu nikad nisi ni valjo
zlatkov ministar,pardon novinar,damir hadžić nije se miješao u svoj posao
Ista neodgovornost kao i za Talgo vozove...drzava bez odgovornosti...smješno i žalosno...
Zašto recimo neko nebi smijenio tog ministra iz dotičnog ministarstva, i još da namiri štetu koja je pričinjena budžetu zbog njegovog nerada...
I šta sad?
Ma sta je to za nas kad smo lafcine ...Spasitelji iz ministarstva
Država apsurda. Imaju svu vlast, nemaju ni malo odgovornosti. P. S. Svi znaju ko stoji iza ovoga (dovoljno je pogledati ko je dobio novi tender).
Sta fali... Gubimo milione od majoriziranih vlasnika kladionica po osnovu poreza, pa nikom nista.
Extra, narod zna...
hajd ba, nije iz njihovog džepa :X
Sto bi rekao Milan u Zikinoj dinastiji "Starih miliona" :D
Dabogda glavu izgubili,mamu li vam vašu!!
sve se nema para
Kladionice okrenu 2,5 milijarde godišnje i ništa Mali trgovac nije okačio radno vrijeme - 5000,00 KM kazne....
Bez panike ovaj gubitak ce namiriti savjetnici : Godišnje se za plaće savjetnika u državnim i entitetskim institucijama se izdvaja najmanje 3,7 milijuna KM.