Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala SDA NAJVECE ZLO ZA BIH nemojte zaboraviti
Tobejarabi sta ti napisa ni 20 lektora i svi recenzenti i jos 12 lingvista ne bi moglo prevesti i protumaciti hahahhaha
007 cetnice ne rise
Danas je recimo poginuo lik, sam izazvao sudbinu iz samobjesti,vjerovatno je mogao spasiti barem 6 ljudi, ali ne, to ce biti zakopano da crvi pojedu jer tako "vjera" nalaze. Koliko god da morbidno ovo zvuci, to je realnost dragi moji.
o pojedini se I te kako protive, jer im to nije "nacisto".
u kojoj vjerskoj knjizi ti to pise?? Neces naci jer tada nije ni postojalo. Ne postoji vjera koja ce ti propagirati donaciju organa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo primjera ne vidim nijedan političar dase oglasi na ovakve stvari pa gdje ste što se klanjate ispred zastava mezara spomenika da vas vidi narod mrako političarska ovo ne vidite ne čujete ne čitate jbm li vam sve po redu zemlju ste unistili ove tri nacionalne stranke klica vam se zatrala .
Pa se vi prepirite oko bakira, dodika, covica. U kakvim uskocima i sa kakvim zdravljem ljudi žive a vlast boli ona stvar za njima kao i za nama ostalima.
Bravo za vlast. Bravo za narod sto kuci sjedi. Nije za nas drzava.
OSMORKA-DA SVANE DAN, svanulo je vama jer ste se natakarili na budžet a jadni bolesnici nek pate
Nije mi jasno da našem narodu ne dolazi do mozga, da, što manje naroda to bolje po vladajuće strukture. Manje gladnih usta, manje troškova za liječenje, manje opterećenje penzionih fondova. Dakle, da rezimiramo, što nas je manje, za vladajuće je sve bolje. Žalosno.
Kad ovo pročitam skontam Dodik je u pravu s kim gdje i šta...
Treba sa Hrvatskom napravit neki ugovor da se ljudima pomogne, mada nije ni kod nas bajna situacija ali smo u ovom prvi ili drugi u svjetu
HR su vezane ruke po ovom pitanju. Mi mozemo pomoci jedino ako imamo donora koji ne odgovara nikome unutar Eurotransplanta. Nedavno je bio slucaj 13 godisnjaka koji je stradao u prometnoj. Srce nije nikom odgovaralo pa je u Zagrebu presadjeno 8 godisnjaku iz Srbije.
SRAMOTA!!KARMA JE ČUDO !
Jadni ljudi:-(
Ovo je stvarni problem a ne dodikove izjave
To je jako tužno i nepravedno. Pacijenti trebaju podršku i brigu vlasti, a ne da budu prepušteni sami sebi.
Od svih udruzenja najgora su udruzenja logorassa. Nikakve vajde od njih.Ni za andola penzionerima da pripomognu. Samo u svoj dzep ko i armijska udruzenja.
Hdz uništio federaciju uz dogovor sa Dodikom da se funkcioniranje BiH onesposobi.
kakve ovo veze ima sa politikom? Ovo ti je na racun Seeeeeke.
Loše vlasti gasi udruženje koje pomaže bolesnim ljudima. Pacijenti su sada sami i to nije u redu.