Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generacije '55-'75 najveći uhljupi ovih prostora. Grobari sudbina naših. Neuko, konzervativno, tvrdoglavo a prepametno. Školovali se u komunizmu i sahranili ga. Amerika im dala potpisan sporazum i upropastise ovo države što je skrojeno. Zagubljene generacije komplet. 3 riječi na eng ne znaju.
Penis Pizdić radio predano 3 godine na zahtjevu za pristup EU, a sada nema vremena da se OČITUJE o odgovoru iste EU na njegov zahtjev :)) Ukratko, BiH slijedi EU ili rat. A od EU nema ništa , dok imate tri nacionalne stranke ! PA bujrum igrajte se !
dojavili bombu
pitajte Dilberovica volovi, sta ce vam glupi Zvizdic?
I, ko će snositi odgovornost što se odsustvuje s posla što se nazaduje umjesto da se napreduje? Bitno je da se plata uzme, paušal i tal za neki projekat.
Dokle cemo trpjeti ove retardirane lopove svih. konfesija???
Od ulaska u EU nema ništa dok god su na vlasti nacionalne stranke. Može pričati ko šta hoće, ali to je tako i tačka.
sda komisija.
Penis Pizdić radio predano 3 godine na zahtjevu za pristup EU, a sada nema vremena da se OČITUJE o odgovoru iste EU na njegov zahtjev :)) Ukratko EU slijedi EU ili rat. Od EU nema ništa dok imate tri ancionalne stranke !
Nećete vi da dođete radi BAkira nećemo mi radi EU ! Ko je hjebe, jučer nam došla Putinova švalerka, nas i RUsa 300 MILIJONA, a samo vojvoda Šešelj vrijedi za miliona ! , golim grudima zaustavlja NATO Tomahawke !
a plate i naknade itd. redovne...
Nizaceg vi niste.
nece oni u eu valja opravdat pare a ovako ih niko ne pita gdje trose 👻👻👻
to je već tradicija postala....
Nema ozbiljnih niti kod nas.
"Na posao u ćevabdžinicu Bosna na hitni posao povodom Prvog maja nije došla većina radnika. Nisu opravdali nedokazak, nema potrebe. Dobili su plate regularno" - odlomak iz fikcijskog romana "BiH u EU 2018" :)