Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GO HOME
jer moje vizije vizije unitarne i centralisticke BIH se javljaju uvjek kad se prdoziram tabletama BIH4EVER
@nocna mora eh brate kad bi bilo optimisicnije ja bih pjevo od meraka al ovak...i tvoja je svak rijec zlatna,rijetki smo ovdje sto ostajemo vjerni nasim pozicijama,retorikom,vizijama i istinom.Realnost je ta sto ne dozvoljava vise spavat vec reagovat i nedopustat da vrijeme prolazi bez konkretinih promjena i prosperiteta,mazanjem i virtualnim obecanjima nasoj drzavi samo MZ-ca,EU-ja i genocidna srbija dobijaju vremena za jacanje i veliku genocidnu srbiju,mi znamo i svjesni smo toga. Sto se tice ovog sto pise ko\"hrvat\" garantovano je da je milenko s laktasa! Dok nasa drzava ne bude unitarna nema nikakvog izlaska iz krize ni prosperiteta ni egzistencije nacije Bosanac za sve njene gradjane.Kad jedni vide sebe ko srbe(a na teritoriji Bosne i Hercegovine)onda stakvim psenicarima i grobarima nemoz drugacije vec trazit da se vrate odaklen su i dosli i mirna Bosna i Hercegovina! BiH4EVER!
@Hrvat Budi pametan i ne trci pred rudu.
@Hrvat Sta je unitarna drzava?
hehe mogu raditi šta god hoće u Federaciji u svom trokutu, ne mogu baš ni ovamo šta hoće i kako hoće, tako pipavi i noćni držte se trokuta i dobro.
noćna mora Zbog takvih kao ti BiH nikad neće biti unitarna država,a meni je drago zbog toga.Republika BiH je prošlost heheheheh,Može jedino biti labava federacija . Smrt unitarizmu sloboda narodu
pipavi i nocna i dnevna moro radite sta znate po federaciji RS je trajna i sigurna i vjecna nedo vam dragi bog da nesto probate protiv RS-a
@Pipo Svaka ti je rijec zlatna.Nadam se da cemo uskoro pisati mnogo optimisticnije.Onda kada BiH bude Unitarna Drzava BiH (UD BiH) svim bosancima ce biti mnogo bolje.Ko je gad i ko mrzi BiH njemu ne odgovara bilo kakvo uredjenje BiH,odnosno njemu ne odgovara BiH.Zato dusmani pamet u glavu i pristupite kopanju po vasem srcu i vasoj dusi,mozda se ipak u toj pogascini moze naci neka klica ljubavi prema drzavi BiH.
Sta ti znas o unitarizmu i unitarnoj drzavi,daj mi navedi dvije evropske unitaristicke drzave i dvije neunitaristicke.Ti cuo pa nesto pricas.
Pipo ne kaki, već kad stalno napadaš, malo vidi Bošnjake koji hoće unitarističku državu koje nikada neće biti u to budi siguran, s vašim inzistiranjem na unitarnoj državi dolazi do problema, ponašate se kao Srbi u ex-yu, i s time ćete sami sebe pokopati, isto kao i Srbi.
Ovaj cirkus nebi mog\'o bit da je nasa zemlja jedna normalna konstitucije bez genocidnog entiteta koja koci sva moguca funkcionisanja i prosperitet,DRZAVA BANANA!Sretno visoki predstavnice iNzko,u ovom nemogucem funkcionisanju nase drzave koje su nam MZ institucije,EU-ja,genocidna fasisticka srbija impozirale i namjetnule u korist unistenja i rascelijenja drzave. Drzite nasu drzavu i narod u jednoj saci vaseg SRAMA i NEPRAVDE,da Bog da vam vasa djeca uzivala i dozivjela sta su nasa djeca i narod dal od trauma za vrijeme rata dal i dan danas od svih ponizavanja,pljuvanja,kocenja,unistavanja,gazenja,licemjerstva,laznih manipulacija i pljuvanja! Svaka cast vama al nazalost i vama su ruke vezane,da nisu genocidna tvorevina rs bi bila ukinute,USTAV za funkcionisanje i debeli lopov dodkrmak u zatvore gdje mu je mjesto,ovak samo nam mazete svi oci sa ukidanjem viza EU-je i MMF-om itd...nismo ovce,hocemo crno na bijelo,genocidnoj srbiji dajete sva prava,cak i da prijeti nama poslije svega?!