Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu sta mislis da otvoris novi VIK :) zaposlis SDA kadar solo a ovaj proglasis ne vazecim :)
Hahahahaha to to. restrukturiranje javnih preduzeća do kraja mandata odnosno novih izbora. Trebao je osnovati i novu KK Bosna. Valja živiti poslije izbora 2018, nije Tito da bude doživotni premijer :)
@JaCuuZ Obzirom da se tvoj ograničeni vokabular uzorokovan mentalnim poremećajem u djetinjstvu (čitaj: glupan) svodi samo na psovke u svim komentarima, krajnje je vrijeme da budeš uklonjen, hvala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je sve biznis, ovo je borba između SDA centrale i SDA Novi Grad...Nezira je progurao na ovo mjesto ĆESIR koji rukovodi novim gradom...Ćesir ima firmu "bosnaplast" koja polaže između ostalog vodovodne cijevi, a vodovod upravo treba da dobije kredit od 50 miliona maraka od EBRD-a za sanaciju mreže vodovodne.SDA centrala ne da da neko uzima pare a da se oni ne pitaju...ovo su već frakcije unutar SDA. a lako ćemo za narod...ko mu jebe mater.
Nikakve sustinske promijene nisu izvjesne, jer prevelika su hobotnice SDA i HDZ, podpomognute sa vjerskim zajednicama i i njihovim pravosudjem koji do daljnjeg nastavljaju svoju rusilacku praksu. Ne treba nasjesti prici o stanju u RS, jer u svim segmentima, od upravl;janja kriminala laznih obecanja, stanje je isto. Ovo stanje u Viku je standardna pojava od pocetka vladavine SDA.
Eto ko biva sve ste probleme sada riješili.
Pa efektnije bi bilo da se razriješilo moju nenu, ona isto nema veze ni s čim, u penziji je te joj se ne more ništa, ali bi barem imala grižnju savjesti zbog smjene.
Muamer Kosovac - radio u Mup kao inspektor. Zaposlen sad u Zavodu za zdravstvo na ekstra platu za stalno preko Konakoviceve stele bez javnog konkursa. Sada i predsjednik ViK ... Toliko o Dininom postenju !
Muamer Kosovac - radio u Mup kao inspektor. Zaposlen sad u Zavodu za zdravstvo na ekstra platu za stalno preko Konakoviceve stele bez javnog konkursa. Sada i predsjednik ViK ... Toliko o Dininom postenju !
Dino sutra osniva novi VIK i postavlja za direktora nekog od svoih drugova mozda Muzura ili Zahiragica ili Delkovica ili onog malog hodjinog dautovica sto mu je u kabinetu radijo
Izrazavam sumnju u glasanju, zelim da se pojedinacno glasa....haaaaaaa.Pobjegose stranacke kolege ;)....
Koja Vlada koji bakraci. Cijeli sastav je klub neostvarenih sportista i baraba ( čobana) iz Hadžića hahhaha
Iz koje stranke je bio direktor ViK-a? Ko ga je imenovao? Da li ce odgovarati? Kakve ce biti sankcije? Nemojte nam vise prici 'sjasi Kurta da uzjase Murta'. Ne zaboravite i ulogu Fahrudina Radoncica i njegove privatne stranke koji su rame uz rame sa SDA i ismijali su sve svoje birace koji su im i dali glasove zbog obecanja da ce raditi protiv korumpirane vlasti. Zato narode pamet u glavu 2018.
Konakovic da je znao biti kosarkas ostao bi u tim vodama. Cilj je razbiti Vodovod kao ostale firme. Prodati dio privatnicima tj.svojim haverima guznim, klepiti lovu dok se može i razguliti.
Samo mjenjaj ,nama svakako nikad niko nije ugodio,kakav bi belaj tek bio da se pocne kopat i pravit pa nestane vode preko dana
Cuj Muamer KOSOVAC. E sta sve necu procitati...
Sarajevo ima najveći budzet,a svaku firmu ste razjebali,pokrali! Al tako i treba,Ćevljanovići dobrodošli u Sarajevo!
Jel ovaj Sedin Kozadra neki rod sa onim "strucnjakom" Muhamedom?
šta su im ovi smetali... ljudi obnovili sistem vodosnabdijevanja gradova, identičan onom iz 17. stoljeća... malo koji glavni grad se može pohvaliti time...