Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putari tvrde da ce putevi biti prohodni ako ne bude snjega
@BABO85 a najkasnije do 15. aprila 2022.
Ukoliko je zaista to razlog svaka čast! Nadam se da nije samo predstava za narodne mase i prilika za uhljebiti nekog neradnika drugih polituckih boja.
Ma ovo je katastrofa sta nam rade,veceras ulice Sarajeva pod ledom i glavne i sporedne.Zivim u Starom gradu gdje su ulice pod ledom,gospoda se nije udostojila da pospe so,vozaci ne mogu da voze a pjesaci padaju,sta reci fuj organizacija i zato me Srebrenik ne cudi kad je u Sarajevu haos.
Onda treba sve direktore u BiH smijeniti nigdje cesta nije ocišćena
Čestitke gradonačelniku! Najzad da je neko dohakao korumpiranim stranačkim uhljebima. Ovo je primjer kako treba da funkcioniše gradska uprava!
ona je smijenjena zbog desetine drugih razloga, samo ne zbog snijega
Ne mogu da vjerujem da se to u nas desilo. Svi smo "iznenadjeni ", samo bivsa direktorica je " iznenadjena" dva puta ,snjegom u decembru i otkazom. A mi samo otkazom.
Onda i po Tuzli treba smijeniti par ljudi. Građaji hodaju po cesti jer niko nije očistio trotoare
U Olovu bi isto trebalo!
Samo smjenjuj, svako 15 dana odvoz smeća iz Tinje, putevi nista nisu očišćeni. sramota
Iznenada pao, nije do nje
jesu li postavili drugog.
Tako se to radi i u as treba Veru iz rada sutnut, pored JKP RAD, kojem svako domacinstvo placa usluge odvoza smeca i ciscenje ulica, oni uvlace Bosman da cisti ulice, jos malo ce i smece Bosman voziti. Pored KJP RAD, nikad grad nije bio prljaviji i neuredniji
Bravo tako se to radi,nema kao kod nas kada se oglase nadlezne sluzbe u fazonu kako nas je snjeg iznenadio!!!???
Hvala ti Bože da i ovo čujem da se desilo.