Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHA... ne moRe bošnjo na miru... sve on petvori u Čevljansku koridu...
Seljačka posla parkiranja auta "sa strane" s filozofijom "može proći" a ne platiti parking, tj. uštediti 2 marke. Da ne govorim o lošim gumama i nepoznavanju osnova vožnje u zimskim uslovima.
Ko im je kriv, šta će u gu.ici na vašaru? Sjedi zimi u toplome i uživaj, hebo planine
Navalili balijanderi na Trebevic a nigdje nemas sjesti kada je kopno od hovana.....
Ovim nesavjesnim vozacima oduzeti vozilo na 6 mjeseci i plus 6000 KM kazne. Ama nece se niko vise usuditi da to uradi.
ABD padne zicara s neba pa ne bude guzve. Ili mozda potomak najpoznatijeg sunecara kad postane gradonacelnik nesto isprosi pa nas rijesi muka.
Čuj DUGAČKE kolone.. Oj mamammama...
Hajmo na Jebevic!
posata i eto me u mom selu, niti guzve u putu nit u mjestu, a pukla polja, strma i dolovi.. da mores se talizat ili vatru odlozit da nikom ne smetas.
Ko na autopijaci.... Blato, face,
1. Prvenstveno se ovo desava zbog nesavjesnih onih koji ciste ovaj put! Malo je reci da se put ne cisti !! 2. Ljudi imaju ljetne gume i to je zaista nevjerovatno da neko sa takvim vozilom ide na planinu zimi! 3. Bar sa Trebevica ima barem 5 puteva koji idu prema Sarajevu, ali naravno posto su ovi svi rodom iz Sarajeva to znaju :) 4. Zasto nije obezbjedjen parking za te ljude, ja vjerujem da ne bi parkirali svoja vozila ukoliko postoji kapacitet za parking!?
5. Zasto se ne promovise autobuska linija koja vozi do Trebevica, ja prvi iskreno ne znam ni odakle ide, ni kada krece, niti koja je cijena karte? Zasto vam je gospodo uvijek narod kriv ? Mi jesmo majmuni svi redom u ovoj BiH, ali nemojte ubijati vise u pojam !
@stopNacionalizm ma srbi namjerno neće čiste tu cestu, uvijek je isti problem svake zime. Samo je ove zime veći problem kako se otvorio Sunnyland i Pino hotel...
dalmatinci su to odradili na pravi način......uslikaš seljačinu koja je nepropisno parkirala (uključiš gps kako bi majjmuna brže locirali)..i sliku pošalješ policiji. kazna stiže brzinom svj., neće ga bog opravdati niti kaznu skinuti iz registra!
Sve ovce u tor... Svi idu na isto mjesto, isto ovce!!!!
put prema T. je kriza. U kombinaciji sa fensi smensi hotelima i nedostatkom javnog prevoza, imamo katastrofu
Kakve veze ima jel se ide na Trebevic busem ili autom? Pa gore je cesta toliko uzasna da ni bus ne moze..toliko je snijega i leda. Niko nista ne cisti. Ako vec RS nema para da plati ciscenje, onda bi bar vlasnici Pine ili oni sa Brusa ttebali platiti ciscenje. I proslog vikenda je isto bilo..katastrofa.
nema to veze sa čišćenjem, taj put jednostavno nema kapacitet da primi tolika vozila. to je problem.
seljadija za volanom parkira gdje stigne ali problem je što policija nije na licu mjesta sa kaznama pa kad se vrati i vidi kaznu drugi put će razmisliti hoće li parkirati auto na putu i otići na kafu.
Ovo je vrijeme paklenih vozaca.