Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prokleti Zlatko Kravic i njegov nesposobni menadzment koji dopusta da se ovakve stvari desavaju i da pacijenti trpe zbog njegove nesposobnosti i neazurnosti. Sebija je legendakad izlazi u susret da se ovi jadni pacijenti zbrinu na UKCu
kriva je Sebija, Sebija je kriva! P.S. ovaj slučaj uopšte nije interesantan TV kućama, portalima, ...... valjda samo što je direktor Kravić a ne Izetbegović!
Jebi nas Sebija ljubi te brat...
http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=37833
Hvala Klixu što objavljuje stanje sa aparatima u Sevijinim bolnicama da na vrijeme kažem svojim organima da se razboljevaju ! SDA nabijem je te na organ !
hahahahaha znaci pacijenti nece imati CT apart u funkciji lakse vam je tako reci a ne mazat oci da ce kao na KCUS-u imat pregled ;)
cuj nece imat, imace al pokvaren, ne mogu se ni slikat s njim 😂