Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da kazem da je*em mamu svima iz kriznog staba i da sjasu vuse sa ledja naroda. Od oktobra pod maskom hodamo vani a od polovine decembra policijski pa dokl3 ba vise? Ma mi smo ko ovce u toru.
pa dobro ti ako hoces sirit zarazu slobodno skini masku pa ce policijski trajat naredne 2. godine
@Coitusergose Sreća pa nisu neletili na tebe.
Glavna pošta zenice danas: 2 šaltera rade, i to jedan za pošiljke a jedan za uplate. Red jedno 550 metara, preovladavaju penzioneri. Čeka se oko 45 minuta, svi jedni drugima dišu za vrat, i ovi što su se pridržavali mjera nakon pola sata gube strpljenje skidaju maske, psuju itd. Takva ista situacija u bingu - 2 kase rade i svi što su kupovali do 22 sata sad kupuju do 20 - gužve nenormalne. I onda kažu policijski sat ima veze sa koronom - ima veze da ubrzava njeno širenje
svi neki sud spominju, de jel ima neko da je isao, da napise sta kako, bas me zanima
Ko se razumije u zakone zna da ne mora platiti kaznu
ovaj policijski sat i jest izmsjen da jos vise ogule.napaceni narod..
Kad tjerate djecu u škole hajde ukinite policijski cas😄
Ko kažnjava policajce koji po gradu hodaju a ne nose masku?
Onoga dana kad se ponovo rodim, volio bih te opet, kao i ovog trena, jedina moja, nikad prežaljena .. Bosna i Hercegovina zemlja aronije i tuge
Udaraj bijedi po novčaniku, sramota
A sve zbog lazne plandemije😉
Pljačkaši obični.Boli njih briga za zdravlje gradjana,daj ti njima samo lovu.Kako ovako pljačkaju građane,bezobraznici i vi ste naka vlast,ma bježi.
MRS!
Izivljavanje nad ljudima samo tako... A mirno posmatramo sve, ovcice smo slatke🤗
A zar nije neustavna mjera policijski sat/ ograničeno kretanje?
Pi*ku bi vam materinu platila tu kaznu, jer sam zahvaljujući ovom s*ranju već godinu dana bez posla.
kad će jebene vakcine kazne nas ne spašavaju od pandemije????
Ništa ne potpisat i platiš 16 KM na sudu. Zdravo.
Ili bježi pa nek te uhvate ako mogu. Pa ja...