Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dionice FDS ce prodati po 5x manjoj cijeni i ostetiti drzavu za ko zna koliko a oni udarili na 25 telefona i besramno to objavljuju haha
sta je 26 milja za milionske kradje lopovske vlasti..smijesno
@gradskadjeca 100% se slažem a i bolje sasjeci u korjenu! Danas telefone, vidi da moze pa krene na veće!
univerzalno na aparatima :D
lijepo su ih obucili sad ce poceti da oduzimaju avaze, robne kuce, benzinske pumpe, banke, hotele. Al u qrcu?! 1 iphone 6s 1400 km.
ucinile mi se knige na slici. obradovah se, reko svercaju se i knjige, ima nade za nas
Da nema ovoga u Sarajevu i Zenici bi glavni telefon bio Nokia 3310, a slike bi pravili frižiderom.
ti bi rekao amaan experti, kad ih pohvale nijebni dobro
hocemo imena firmi i ljudi...
jesi tračbaba.
Mnogo su oduzeli, 20 komada iPhone telefona više vrijedi od navedene sume.
PIK.ba korisnici u problemima...
Jesu svi orginali, problem je kad prodaju kopije, ja bi proizvodacima a i onima ko ih prodaje puko zabranu, cudi me da samsung i apple dopustaju da im neko kopira njihove vrhunske flagshipove.
Luksuzna roba se mora oporezovati,puna podrška aktivnostima UzIO-nje
zar je nisu oporezovali?
@uzgajivac Sve podliježe PDV-u,ali izbjegavati plaćanje PDV-a na ovu vrstu robe je nedopustivo,da je kojim slučajem nekome oduzeto brašno iz lokale vodenice e to bi bilo preseravanje,kontaš
PRIKAŽI ODGOVORE (2)