Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima mora biti jasno da SDA priprema veliku pljacku glasova na predstojeci izborima a isto tako je ocigledno da su se u tome udruzili sa Miloradom Dodikom.
Definitivno
Zar nije neki dan bila priča da su hrvatske pošte po nalogu HDZ-a mutile sa biračima u inostranstvu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba utrošiti onih nestalih 10 tona glasačkih listova he he
Lako je prepoznati potpis AID-ovih agenata u ovim aktivnostima. Zasto nisu ukazivali na ovo kad se provodio Popis 2013. godine vec su pustili 150.000 Bošnjaka da budu uključeni u Popis iako niti zive u BiH niti posjeduju dokumente BiH.
HDZ I SNSD SPREMAJU VELIKU PREVARU IZBORNU!
TREBA CIK I TUZILASTVO PRIJAVITI SUDU BIH, PA ONDA NJIH NARODU. SAMO DA POZDRAVIM DRAGANA COVICA ZBOG PREGLASAVANJA BOSNJANA U CIK-u!
Eheej
HDZ sprema veliku prevaru ne postojeci ljudi glasaju za HDZ i Čovica
Kad ce prva zena OIK-a Visoko odgovarati sto su 2016. godine na lokalnim izborima mrtvi glasali i tako nezavisnim dali pobjedu? I ove izbore pripremaju isto kako bi nezavisni dobili sto vise glasova u Visokom. SIPA i ostali nadlezni bi se trebali ukljuciti
Nista neocekivano. Pored toga sto nasim ljudima po Americi i Australiji na adrese dolazi po 20-30 glasackih listica, a njih 2-3-4 u domacinstvu, za ocekivati je i svakakve druge malverzacije.
Dokaz da i najviše instance ove ujeba.e mrske tvorevine ne poštuju istu. Kako onda da je ja volim. Molim Boga da se što prije raspadne, a hoće. Ova tvorevina je iluzija, prevara. Zato uzmite i kradite gdje god možete. Nećete odgovarati. Uzmite dok još nije otišla na smetljište istorije. Osigurajte sebe i svoje porodice.
HDZ mučke
SDA, SNSD, SBB i HDZ!
IZBORI SE TREBAJU ODLOZITI DOK SE IZBORNI SPISKOVI NE DOVEDU U RED JER MANJINE SPREMAJU VELIKU PLJACKU KAO I OBICNO.
Posrbljeni i pohrvaceni su pokrali sve i jedne izbore i popise stanovnika u zadnjih 150 godina u Bosni.
krade se ko i za svake izbore
Ovaj CIK je najveca prevara, prvi u nizu placenika i glavna marioneta u drzavi, izdajnici i placenici koji rade na komandu odredjenih stranki i kojekakvih guzijanera, naravno koji imaju max. osnovnu skolu. Prvi u nizu problema, pa tek onda sud, policija itd.
Ovdje se ne zna ko koga vise kerebeci. Pa radi li iko svoj posao? Najbolja opcija je kao u SAD, prijava za glasanje na dan izbora. Pojavis se sa dokumentom, ako je sve ok glasas i amin. Za one u inistranstvu organizovati glasanje u ambasadama i konzulatima. I zestoko kaznjavati ko prekrsi zakon. Jer ovo je, kako situacija pokazuje, golema sprdnja od izbora.