Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su za deponiju odlucili??
ne razumijem kako mozete biti toliko glupi. Postoje tri nacina prenosa virusa, nijedan od njih nije putem asfalta, moroni glupi.
@kospica22 Bolan šuti, nikad ništa ne rade, neka bar operu ulice.
Bravo sve treba dezinfikovati sto je moguce vise iz helikoptera trebaju posipati tecnost dezinfekciju koliko toliko ce pomoci
Kojih helikoptera? 🤣🤣🤣🤣
Ako virus umire nakon 24 h ,koja je fora dezinfekcije ...
Dezinfekcije javnih površina provodi se u cilju prevencije sprječavanja širenja korona virusa... Novinaru ispeci pa reci, odnosno napis.
Nebi drukcije oprali ceste 😀
Ova korona obrnu uloge.. Drzavni sektor radi, privatni sjedi kuci
Je li se pokupilo prije ove akcije svo smeće po gradu i prigradskim naseljima?! Ili će sada šmrkom po smeću...
Bravo momci i stare i nove viruse utamanite.
Ta informacija me ne zanima.Zanima me samo to kada prodjem sa svojim BMW-om X5 kroz Mostar sve zene gledaju u mene i zele da spavaju samnom.
@Shindeiru Zar ne vidite da vas lik loži bezveze? :D
@BjezmoRaja kad dodje na vlast Nermin Niksic jel de svi cemo voziti BMW i jest zlatim kasikama, ili ce se opet ovdje Lade i Stojadini vozati?