Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/7UTE_36A-Sg
nije to ništa , u mojoj maloj čaršiji čovjeku neko ukro pčele možeš misliti te ideje , policija kasnije pronašla počinioca ,,,,,,, ishod : ukradene pčele uginule !!!
Kad nestane pcela nestace i svijeta
Dodao je da će "pčelari pokušati da zatraže od federalnog i kantonalnog ministarstva poljoprivrede da zabrane prodaju fungicida i herbicida koji su opasni po zdravlje".
Nista onda , taj med poklonite uzgajivacima bobicastog voca i neka oni jedu med sa herbicidima.
drage naše pčelice.. šta vam radimo :(
Postavljamo pitanje odakle toliko oboljelih od karcinoma i ostalih bolesti.Covjecanstvo je zivjelo milione godina bez tih hemiskih kina.Velika je podvala sto se tice ziveznih namirnica pogotovo voca i povrca, mesa i mesnih preradjevina,mlijeka i mlijecnih preradjevina.