Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekamo da se s mora vrate vrhunski inzinjeri geodezije s diplomama iz sirikog sokoca i travnika...da nam strucno objasne kako je doslo do klizista i ko to nije preventivno na vrijeme reagovao...
@yeba.mene.drzava valjda inžinjeri geologije .
Rece momak od 30 godina koji zivi sa roditeljima i to sa SSS(ako uopste poznajes terminologiju). Pusti se ti travnika, ucini nesto od svog zivota.
Pa šta ima veze, ići ćemo drugom autocestom. Baš zbog ovog smo izgradili mrežu autocesta po Bosni, kada jedna stane, imamo drugu.
SDP pozurio sa otvaranjem ove dionice (iako protiv preporuka strucnjaka) da se pohvale da su oni napravili autoput i zato sad imamo problem klizista na ovoj dionici.
Ovo su ja mislim turci gradili. Ali svejedno, valjda je nadzor trebao reci ako nesto ne valja. Sada pozvati na odgovornost i naplatiti stetu! Pa da vidis kako se sljedeci put ne stedi na betonu!
strpite se za 2-3 mjeseca bice jedna traka ..
Eh za taj odron sam zvao 3 puta auticeste FBiH, 4 kamena stoje na putu vec 7 mjeseci, i kaze mi gospoja, cekamo tender da sklonimo 4 kamena, malo me i provocira (a zamislio sam je kao onu Šojićevu sekretaricu-Sretju otprilike).Eto, da ne bude samo mahalam po Klix-u, i reagujem ja nekad.
Šta hoćete, bio je rat :-)
Kažu....Kao alternativu koristite put preko nemile tacnije vranduka
@Lockheed Haha,moRebit :)
@AutoputBulevara hebo ti admin kevu
STO NE KAZETE da je ovaj put pod garnacijom i da firma nece da uradi radove ...