Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mashalla,mashalla, e sad srbujte.....
@nasa.je.bh: Hajde u p.m. nenormalnu. Eno Sanski Most još malo pod vodom, Bosanska Krupa, Kaknju i Maglaju prijeti Bosna, Lašva se izlila. Sve Federacija. Kome mi Srbujemo? Jbem vam pleme nenormalno, svima vama koji drugima zlo želite.
@nasa.je.bh ti si frajeru hodajuća šizofrenija :D Nickname "naša je bh" a mrzi pola bh teritorije i želi im zlo :D
Mozemo slati videa ali videe nikako,jebemu miša.
Šetam kroz park , opija me miris tek pokošene trave ... Panično se okrećem i tražim komad balege da ugazim i vrisnem ... Da me želja za selom mine. A vi se dragi moji sunarodnici pitajte zašto nigdje nema nasipa i zašto nam se ponavlja 2014-ta godina
@The Maniac 1987: Narodu je bitnije da svršava na vepra Dodika, krimosa Baketa i kockoglavog Čovića. Sad će odjednom svi da budu kao jedno, pa opet iznova. Jbat nas.