Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da redovno čistite korita rijeka i da ne sužavate puteve ne bi došlo do ovoga
Sad ce to Cavara srediti
dramatično u celoj BiH
Auto put A1 Sarajevo Lepenica kliziste odron. A cuj to? Kako je moguce to odron i kliziste a tolike se novci ugruvali u auto put i malo jaca kisa odma kliziste. Neko je dobro odradio posao.
Ne bojte se za Kiseljak,vodite brigu o svojim sirotinjskim mahalama
Kiseljak se nalazi pod totalnim okruženju od Bošnjaka zato začepi gubicu prije nego što vas mamicu nejebemo.
@Sabi31 - par puta sam pročitala što si napisao, ali uzalud, nikako da shvatim. Postoje li kod vas večernje škole, osnovnu si očigledno propustio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma sad ce svu ovu viska vodu Kiseljacani flasirat pa u izvoz :) p.s. pozdrav Kiseljaku
Samo se pitam gdje li je Covic za vikend jer je on navodno glavni hrvatski zastitnik koji sejedino brine za svoju stolicu