Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće to kad udarate ljude po ušima, radite bez taksimetra i naplaćujete koliko vam je volja. Vozdra žurim!!!
ovakav ciganluk nije bio ni kad je Zenica bila opkoljena umirala od gladi jada i bijede.... ko o cemu kurwa o postenju ti taksisti ne placaju poreze i tako i tako
da ste legalni taksisti koji posteno zaradjuju ne bi vozali te motore 2.5 TDI (crveno I, DI ) a ima ih po gradu lijep broj tako da svaka cast ovim postenim sto iole uplacuju poreze ovi kamatari, lopovi s velikim motorima mozete slobodno ga oglabat, sto puta posteniji je nigerski taksi od vas nego vi!!!
J.e.b.a.l.a--- vas drzava ,Sve na crno dok se ne raspadne.
E ovo je reci zena za sva vremena :) http://j.gs/1663782/jordancarverbigboobs
Pa više volim dati 1 KM \"ilegalnom\" taksisti koji voza golfa 2 i koji će me odvući na relaciji dužine 5 km , nego li ovim derikožama koji voze auta najnovije generacije i koji će mi za istu relaciju naplatiti 8-10 KM. A ovi ko fol legalni taksitsti nisu uplatili porez od prije nove ere, i sad oni nešto našli protestvovati. Nema veće bagre u Zenici od ovih \"legalnih\" taksista. To je najveće ruglo Zenice i bliže okoline. To su najvulgarnije osobe koje možete sresti u gradu, najveći alkoholičari i razvratnici. Čast izuzecima
penzije
stvarno je sramota ovih \"slijepih taxista\" , ne samo u Zenici , vec u mnostvu gradova je tako , oci vam izbise dok vas ispitaju kuda ces i dokle !!!
Taksisti = k.u.r.v.i.n.i sinovi Taksisti = pogan i neradnici Taksisti = uhljupi i vulgari
Ovi se ljudi bore za marku a Covic na drugim vijestima utalio milione pa nikom nista. j... vas ilegalni taksisti
Vidjela žaba gdje se konji kuju pa i ona digla nogu. Haj\'mo svi na proteste...