Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabrinuta sam zbog ovog trenutnog "zastoja" jer nisam nigdje planirala ici..
došo mali Almir crn ko avgan , u tri sam vode prala :)
Najgore je kad je smog , vjerujte mi 😁
nek' nije s' mog... :)
Za sve je kriv Dino Merlin i njegova pjesma o padu magle na pola Sarajeva...
Pustite BH Airlinesove avione da propelerima rastjeraju maglu.
Treba ga premjestiti na bjelašnicu
A stvarno imamo puno letova. Kolaps odmah.
Avionima ne dolaze/odlaze samo putnici, nego I CARGO SAOBRACAJ: posta, hitni lijekovi za klinicki centar, meso, voce, povrce, ... Tvoj komnetar potvrdjuje ono sto moram napisati gotovo svaki dan: glupljeg I zaostalijeg naroda od Balkanaca, a pogotovo mojih Bosanaca, nema u Europi. Vecina vas uopste nije sposobna da razmislja.
@sg Legendo, de baci koju računicu od par milijardi, možda se nađe i koja stotina za uređaje za sletanje na aerodrom u uslovima magle, znaš onu staru "ima se može se"!
ima mostarski
Prnnnnoo mahmut nemoze se dahnut..
Napravimo aerodrom na Ravnoj Romaniji. Auto put od aerodroma do Sarajeva i sve riješeno. Ali pošto smo kokuzi, od decembra do marta nema letova.
...to je bio plan još u doba sfrj.
nemozes protiv Bozijeg davanja gdje je sad h8er da kaze nesto ccc
...oš reć da bog loži ćumur?
...smog.