Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjerno, da li se sada mogu procesuirati tuzioci koji su to "ucinili" ?
Ko ce ih procesuirati, kad je to jedna te ista mreza?
@tarcavarazdin nista drug ti u BiH ne mozes procesuirat osim da procesuiras svoj odlazak iz te s'ebane zemlje.. to je jos jedino ostalo sto mozemo I trebamo procesuirat..
Najcesci razlog oslobadjanja kriminalaca je zbog greske tuzilastva i proceduralnih gresaka. U vecini slucajeva unaprijed isplanirano.
Da mi je neko stradao u ratu, ne znam kakav bih stav zauzeo protiv istog ili njegovih saucesnika. 😒
Kada se primaju na konkurse rodbina clanova VSTV-a,sudija,tuzilaca, advokata, notara i/ili politicara koji, usput receno, imaju sposobnost zakljucivanja kao poslije mozdanog udara sta drugo nego ovo i slicno ocekivati ! Dok je nepotizma i stranacko-familijarnog uposljavanje gdje ne uspijevaju najbolji i najsposobniji bice nam ovako pa i gore !
Samo budala moze pomisliti da se radi o gresci...
ovo bu se u bivšoj yu zvalo sabotaža
Za ovakve GREŠKE se dobiva CRVENI za sva VREMENA !!!
treba javno objaviti ko je tuzilac i onda njega procesuirati. smece od covjeka.
I tako, greška po greška i nikom ništa.
cek cek, znaci i hag je trebao da saslusa ratka mladica i ostale, pa da podigne optuznicu protiv njega? nesto mi ovo ne ide u mozak, ako ja nekoga zelim da optuzim za nesto sud ga prvo mora saslusati? wtf?
Posto zlocin ne zastariieva ponovo pokrenuti postupak ali ubrzanom procedurom.
Ma dajte ljudi, kakva greška, to je sve namjerno urađeno da bi pogodovalo okrivljenom.
Nevjerovatno do koje niske tačke "stručnjaci" mogu dovesti instituciju... Šta li će na ovo reći "političari"? Banana država, banana institucije, banana narodi. Ali može još niže, vjerujem da ćemo to vidjeti.
Hahahaha kako nas bosanski srbi ponizavaju iz dana u dan, ccc e moj bosnjo nikad pameti doci
Sve sem pocetnicki i amaterski. I ovaj tuzioc ce sada biti unaprjedjen i sklonjen odgovornosti
ljudi sve je ovo kriva medjunarodna zajednica sa inckom na celu oni su namjerno nagradili zlocince stvorivsi genocidnu tvorevinu rs a mi bosanci moramo bit kaznjeni jer smo vodili antifasisticku borbu i odbranili se e zato ce mo krv prop..at dok ne popustimo razno raznim gordanama,majkickama,ecimima,batkima,tintorima,dalidama,covicima,ljubicima,ajnadzicima,fahrama......za sve je kriva medjunarodna zajednica i domaci izdajnici