Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet kontrolni a nisu učili..
opet islamski teroristi.
Nesto sam pretrazivao ui izbaci mi ovaj video,kad sam g pogledao kontam zar se jedan izlet ne moze snimiti kako trebe vec samo puko hodanje ili kao neka selidba. Za neke nisu drustvene mreze.. video: https://www.youtube.com/watch?v=oB2R31sA2aM&t=62s
ono kad je cas ispitivanja kod rabije
Svi pričamo kako se djeca nisu spremila, a možda i profesori dojavljuju - nije lako dati keca babinom sinu
Kako se neko ovako glup upiše u gimnagiju? I zašto?
petak mrsko djeci u školu
kad sam ja isla u obalu ovo kad si uradio bio si premjestan u drugi razred i zabrana ekskurzije.. i tako i treba fino sine pobjegni kad ne naucis a ne ove gluposti raditi, debili.
Tuc djecu preventivno
da li bi se na taj način mogla isprazniti RS
Iz MUP-a tvrde da neće odustati dok ne nađu bombu...
Rabija i test
joj jest odvratna zena
Pocelo je, vratile se ISIS vehabije
ISISan je tebi mozak, sve su prilike
@Riktas Ajde priznaj da ste terorishti
Ja cijelo skolovanje proso bez ijedne dojave sta ti je nepravda
Djeco draga ako se zezate nije ni vrijeme ni mjesto za to. Ne mogu vjerovati da dijelite dvorište sa MUP-om,a tako ste neozbiljni.
petak, mrski im ici u skolu
jeste li kao dijete ikada culi onu pricu o malom pastiru koji je volio da zeza selo, vikavsi: "vuk, vuk mi napada stado". Svaki put su mjestani sela krenuli u pomoc da spase stado od vuka koji nije bio tu, vec je bio dio sale malog pastira. Sve do jednom, kada se vuk zaista pojavio i napao stado. Mali pastir je trcao u selo, panicno vikavsi kako mu vuk napada stado. Mjestani sela nisu reagovali, jer su smatrali da je to opet jedna od njegovih sala. pouku sami izvucite ako razuma imate
the boy who cried wolf