Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedam ih gleda, jedan radi i jedan vice gdje ne moze bager, ja mogu.
@JahacMagle2019, evo kako se krade narodni novac u “SDA opštini važnijoj od deset drugih” KOS-SDA tender-efendija Ajnadžić, poznatiji kao 10%: https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabav Kada će Kantonalno tužilaštvo Kantona Sarajevo završiti istragu oko mnogobrojnih i nezakonito provedenih javnih nabavki u Općini Centar https://www.nasastranka.ba/anton-rajic-opcina-centar-krsi-zakon-o-javnim-nabav
Ulica raskopana i ostavljena preko mjesec dana. Da je to u svrakinom Selu,razumio bih al ovo je dno dna.
@gooUser1555829034 Dotrajale cijevi...iste su se morale zamijeniti iako je VIK ranije tvrdio da su cijevi u dobrom stanju, te da ne postoji potreba za promjenom istih, pa je u trenutku otkopavanje ustanovljeno da je ipak naravljena greska u procjeni i onda se pristupilo obezjedjivanju uslova za zamjenu istih. Mislim da je pogresno odmah kritikovati, a prethodno se ne raspitati sta je stvarni uzrok.
Sve pohvale za nacelnika i opcinsku administraciju na efketivnosti, te pohvale i za rukovodstvo VIK-a na ukljucivanju u rjesavanje problema. Znamo da je najveci problem rekonstrukcija cesta pasivnost VIK-a i da se isti nisu zeljeli ukljucivati da se sinhronizovano mijenjaju dotrajale cijevi. Nadam se da ce VIK i ubuduce nastaviti ovako pratiti rad lokalnih zajednica koje se trude poboljsati uslove svojim gradjanima.
Načelnik koji brine o svemu i radi više od svih drugih.
Zaista bravo za načelnika i njegov rad
Bravo za najboljeg nacelnika tako se to radi. Red rad i disciplina.
Odlicna alternativa, rad u dvije smjene da bi se radovi ubrzali i sto brze zavrsilo, ali moramo i mi da shvatimo da se uvijek mogu desiti neke nepredvidjene okolnosti. Ali nacelniku i njegovom timu svaka cast.
U svakom slucaju dobro da se i ova ulica rekonstruise i da se vodi racuna i o duzini trajanja radova zbog gradjana,vjerujem da ce nakon obnove odlicno izgledati i olaksati kretanje vozaca i pjesaka.
Najbitnije je da se ulica kvalitetno uradi.
Svaka čast na trudu da se sto prije zavrse radovi
Vozaci ce vjerujem biti veoma zadovoljni krajnjim rezultatom,a odlicno da se istovremeno mijenjaju i dotrajale vodovodne cijevi.
Ovakve projekte svakako da treba podrzati,samim tim jer ce se odvijanje saobracaja znatno poboljsati u ovom dijelu nakon izvrsene sanacije.
Odlicna ideja da se sve stigne do 2. septembra i do pocetka skolske godine. Samo naprijed!
Znaciii nije samo skini stari asfalt staviii novi, ipak se nesto i kvalitetno radi. Aferim
Bitno je da ce se ova ulica kvalitetno uraditi i da se saobracajna infrastruktura u centru kontinuirano obnavlja,a koliko vidim i predvidjeni rok ce biti ispostovan.
Super,samo neka se intenzivno radi,ulica je bila u losem stanju i obnova ce svima mnogo znaciti.
samo sto prije da se uradi, dobar potez opcine