|

Zbog asfaltiranja mostova prije tunela Vranduk kod Zenice moguća kraća zadržavanja

Zbog asfaltiranja mostova prije tunela Vranduk kod Zenice moguća kraća zadržavanja
25
E. M.
15.11.2019. u 12:20
3
komentara
25

dijeljenja
Zbog asfaltiranja mostova prije tunela Vranduk kod Zenice moguća kraća zadržavanja Kolone ispred tunela Vranduk (Foto: Čitatelj)
Zbog asfaltiranja mostova prije tunela Vranduku kod Zenice zabilježene su kolone vozila, a saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično.
Kako je za Klix.ba izjavio dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona od 10 sati se izvode radovi na asfaltiranju mostova prije ulaska u tunel iz pravca Doboja ka Sarajevu zbog čega se saobraćaj odvija jednom trakom naizmjenično.

"Radi se o povremenim prekidima u odvijanju dvosmjernog saobraćaja zbog izvođenja radova na mostovima kod tunela Vranduk. Vozače molimo za strpljenje, policijske patrole su na terenu te se radi o privremenom sistemu odvijanja saobraćaja", kazao je operativni MUP-a ZDK.

Podsjetimo, iz Cesta Federacije Bosne i Hercegovine 1. novembra su s puštanjem dvosmjernog saobraćaja tokom dana u tunelu Vranduk saopćili kako će uslijediti i povremeni radovi, kako vremenski uvjeti to budu odobravali, na mostovima kako bi se sanirali prijelazi te vožnja učinila što ugodnijom do konačnog završetka radova.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...