Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa Sebijom ona je glavni organizator
@gooUser1586371356 svaka čast tužilaštvu i sudu kada su u Jelkinom potpisu kojim je prebacila maliaru 10 miliona vidjeli nesavjesan rad. Žena grobar Sokola je veći kriminalac od od Solaka i Fadila zajedno.
Pa nista zato je njih pustila nizvodu, mazi oci narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podigni optuznicu, pa je potvrdi, pa prvostepena presuda, pa zalba, pa ponistenje i vracanje na prvostepeni sud, pa presuda, pa opet zalba, , pa opet presuda, pa vrhovni sud vrati sve opet na pocetak i tu se negdje zavrsi i koridor Vc. Zivi bili pa vidjeli!
e sad ste donji
A nigdje Sabije i njenog telefonskog poziva!?!?
+ za ubojstvo iz nemara za svakog na jednom od ovih 18 ventilatora u upotrebi u ZDK, Zenici, Tesnju. Ovo ne smije da se koristi!!!
18 kritičnih ventilatora NE SMIJU SE KORISTITI na pacijentima! Da su CE ikad i imali, pokušaji servisiranja na nivou korekcije funkcije aparata Klase IV (najkritičnija klasa) od str. neovlaštenih lica, CE znak je izgubljen. Svaki sud u EU, cije EN smo uzeli kao zakon, odgovorni za korištenje aparata u praksi bili bi osuđeni za smrt SVAKOG PACIJENTA na njima, makar bez njega živio još samo sekund. Aparat je zabranjen (neodobren) za trgovinu i korištenje, kako u EU, tako u BiH
Ma nema nista od ovoga
Akobogda istina izlazi na povrsinu-sebija izmetbegovic,naser oric,fadil novalic,fikret hodzic itd.13 miliona km zavrnuli za vrijeme Ramazana pod visokim pokroviteljstvom kakira izmetbegovica.Allah sve vidi munafici iz sda stize vas kazna Insallah☝️☝️☝️
Ma nema od toga nista nece ni dana u zatvoru bit
Koliko je to godina za udruzeni kriminal, grupa - organizovani kriminal? Da cujemo! Ko ce da vrati pare? Cija ce se imovina zaplijeniti? Hoce li AL SHIDDI dati pare za Kauciju?
Nedaj boze da prikljuce nekoga na to smece od respiratora...Na zalost sve vise je raje u belaju.Kamo srece da su uzeli ono sto nam i treba pa neka je i duplo skuplje al da valja...
A sta sad kaze Bakirov reis?!
Fikret je zaokupljen trenutno gdje je najbolja teretana za treniranje
Svugdje u normalnom svijetu se optuženi maknu sa pozicija koje obnašaju osim Fadila on je izuzetak
a sta kaze Rejs Kavazovic jel ovo udar na Bosnjake
malog ljigavca Hodzica pritisnuti dobro da kaze ko STVARNO stoji iza ove pljacke drzave a to vec pola drzave Zna !
Zove me Prijatelj iz Laktaša. Kaže da mu je komšija Jovo primijo prvu test vakcinu iz Turske protiv covida-19! Kaze: “Nikakve promjene nisam osjetio Allahami mog... Pričo bi ja još sa tobom ali moram ići Akšam klanjati, Allahimanet...” Izgleda da Turske vakcine stvarno djeluju!?