Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zločinac i govnar
Smrdljivi djikan
heroj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi su uvijek bili jaki protiv nejakih i nenaoruzanih, dok su jacinma lizali guzice a zene im dizale noge. Samo sabura, gledacemo i mi kako se davite u govn*ima
vojvodo samo za tebe da ne lupetas o historiji sve je ipak zapisano hihihihihihihij..,..,..........http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html
vojvodo ....znam 75% bosnjaci sve tri vjere, 20 % hrvati i 5 % srba, koliko je srba pravih bilo u partizanima??koliko ih je konkretno bilo u srbij???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav Bosno , ovak kao sa druge planete ,prolupo i realnost izgubio .Laze i petlja . Druze Generalu zelimo ti tešku smrt .
Evo eroj opet zaboravio pampers gacice
Bosnjaci su sami sebe rokali.
Jel se budzet rs-a povecao zbog pelena za generala sratka.Kolko paketa usere dnevno.
Ne postoji kazna dovoljno velika da bi bila statisfakcija za sve ubijene u ratu.steta sto nemogu da ga ubiju pa ozive i tako jedno pedeset hiljada puta.
ko je šta je nema diskusije, al da su bodom nesrbi imali kakvog ili kakve mladiće, danas nebi imali tumor zvani rs
eksplozije na Markalama nisu mogli izazvati Srbi, već muslimanske snage, u pokušaju da izazovu intervenciju NATO-a. Za snajperska ubistva civila i vojnika UNPROFOR-a u Sarajevu, bosansku tajnu službu optužio je njen bivši pripadnik Edin Garaplija.
@bosman345 Šta je,vehabijo? Ko drmao kafez ?
koja stoka od covijeka
do novembra 2017? sta ima da se toliko razmislja
SReBrenIcA najčišća i najbolja Srpska pobjeda
A jesmo vas Bošnje tamanili, kao bubasvabe
@hakenputz Pa muki nemoj tako
LK srbstva je qovno po imenu ratko mladić..
Izdrzi sracko bar jos sledece godine, da docekamo presudu
http://www.e-novine.com/srbija/vesti/55628-Imovina-patriotski-genocid.html......uvijek su genocidni bili
@ vojvodamisicz Majmuneeeee. Pavijane genocidno šumski. 🙉🙈🙊
....a i zbrisalu 1915 kao zadnje ckapi i ostavili narod na nemilost neprijatelju, to je taj kukavicki srpski gen kad god je gusto il pobjegnu ili se priklone gazdi od turaka pa do putina ista prica hahahaha to ti je u najkracem historija tvog naroda GENOCIDMO kopile :))))a ti guslaj svoje primitivni djikane hihihihihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)