Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo idu veciti suncokreti da pomognu svojoj braci muslimanima u borbi protiv kjafirskog zapada samo cekaju da dobiju donacije talibana u parama i naoruzanju. Ajoj koja je to tek bruka em su poturice em su suncokreti em su se sada jos protiv islamske brace okrenuli da bi sluzili novom gospodaru i okupatoru ajoj bruke, ljudi bez obraza, bez stida, bez dostojanstva. Tesko njima to pada, verujem da vernim muslimanima bosnjacima ni malo nije lako kad vide kako se njiha braca drze toga po cemu su poznati izdajstva i sluzenja okupatorima! FREE REPUBLIKA SRPSKA
Ma pusti,radi se o nekom retar.diranom,najvjerovatnije nepokretnom liku koji liječi svoje frustracije na najprizemniji način. Znam sigurno da u Afgan ide i određen broj pripadnika OS BiH koji su srpske nacionalnosti i da su u jedinici međunacionalni odnosi na najvišem nivou. BiH mora ići prema NATO-u a odlazak u Afgan je u sklopu toga.
pa ti srbine si naj slicniji onim talibanima, dok si tolio vjerski opterecen. otjerace tebe ameri kod arapa jer si njima slican, ako ne pripazis sta propagiras
OVO NIJE FER RATOVANJE zamisli samo Talibani potjeraju mosnjake sa uzvicima Alah u egberg i Tekbirrr a mosnjaci bjeze pred njima uz Tekbirrr i alah u ekberg. E moj amer ovi BALIENS. Osramotili Aliju USA EU i cijeli islamski svijet. Tolike novce na njiHa potrosili da se napravi islamska republika na Balkanu a oni za 4 godine rata osvojili samo 24% Bee Haa, UNPROFOR nije ih mogo razjurit sa humanitarnog konvoja.