Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 17 mjeseci zavrsena cesta!!! Bijednice placeni prvo vidi o cemu se radi pa hvali svoje futavce kojima za 100 km silujes mozgove normalnih ljudi, ova cesta je poraz ne uspjeh sda glupane. Da imas mozga shvatio bi to i sam.
BRAVO SDA, BRAVO SENAIDE MEMICU, tako se iskreno, konkretno, predano, planski i organizovano radi na unapredjenju nase opcine Ilidza, Kantona i drzave Bosne i Hercegovine, kako vi to radite i unapredjujete. Zato ste i dobili i dobit cete i na narednim izborima najvecu podrsku naroda i glasaca, pa ste ubjedljivo pobijdili i opet cete pobijediti, jer gradjani vide velike pomake i velike napore koje ulazete za poboljsanje zivljenja gradjana na Ilidzi. Bravo i najljepse cestitke Nacelnice Memicu.
@RepublikaBiH2 hahhaha bota placenog :D
Hahahaha pa bijedniče jedan kako te nije stid ovo napisati. Asfaltirali 700 m nekakvog puteljka i vijest objavljuju zbog toga, a ti uh jos hvalis. Botu jedan bijedni, prodao si se za 20 KM..
u jednoj se pjesmi spominje, kad sam krenuo amidži...