Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50k markica za zatrpavanje rupe za visoko drugo mjesto tik iza kioska
@doktor A trotoar???
Ovo je rang lista za ovu godinu. Trotoar je pobjednik za 2016.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
7 m3 zemlje utalise za 50 milja maraka .. posao godine .. 😁😁😁😁
Odlično.Rad,red i disciplina.Vrlina Općine Centar.
Eh da vidimo za koji period ce da se pojavi nova rupa i novih 48 hiljada 🙌👏👏👏
Sve sto je misteriozno je tesko za uraditi i popraviti jer nikad ne znas sta te ocekuje.Svaka cast pa je firma Grakop bila spremna uraditi ovaj posao a i Opcina Centar da ga isfinansira
Pa super da se dio ove price zaokruzio i zavrsio danas.Super
A sta to vi dusebriznici ne placate majstore kada vam dodu kuci nesto popraviti?Treba da kazete svaka cast da nam ima ovo ko uraditi!
Super.Nadam se da vise nece biti ovakvih pojava
Ljudi uradili toliko posla,sredili sve oko rupe,rupu,zelenilo,beton i opet problem.Treba da se kaze svaka cast da imamo novce da se ovo sanira,sto imamo ljude koji to zele raditi i hvala za sve nas jer ste sanirali potencijalnu opasnost za sve nas koji tu prolazimo
Nije bilo uredu da nam onolika rupa stoji u parku u centru grada i zjapi.Sva sreca da je Opcina Centar mogla da izdvoji sredstva i sanira prolom koji nam je realno svima samo opasnost bio i to je jedina i prava istina.
Radovi su zavrseni cak i mimo svakog roka i svaka cast na tome.Investitor i izvodac su prva liga
Nije mi poznato da se iko drugi htio uhvatiti u kostac sa ovim problemom i na neki tamo svoj nacin (bolji) rijesiti sanaciju rupe.Na komentarima imamo sve do jednog pametnjakovica a u stvarnosti prijavu samo jednu,ali vrijednu.
Pohvale za efikasnu i brzu sanaciju,bitno je da vise nema opasnosti i da se reagovalo na vrijeme.
Drago mi je da se od samog pocetka ozbiljno pristupilo ovom problemu,da su preduzete sve mjere i da je sanacija okoncana.
Odlicno obavljen posao,gradjani se sada mogu sigurno kretati ovim dijelom.
Najvaznije da se sanacija zavrsila uspjesno i u kratkom roku i da su prolaznici sigurni.
Rupa u glavnom parku sarajeva je bila opasnost za sve prolaznike. Drago mi je da se sve ovo privelo kraju i da je rupa sanirana.