Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki protest poziv na nekakva Srbovanja.Ljudi bukvalno zaborave što su došli protestvovati
Dok su vas na ulici zabavljali trubači i Baja Mali Knindža,Dodo je radio ono u čemu je najbolji 😂😂
Po Sarajevu nista ne najavljujte jer necete ovdje. Glavni grad vam je kad treba haos praviti, a inace tripujete da ste drzava za sebe. Eto vam BL, mene sto se tice nek Mile ostane dozivotno. Pokazali ste da je probosanska snaga u poredjenju sa vama
I nemojte samo reći da nije bilo u FBiH razloga za slična okupljanja zbog krađe biračke volje i ovaj put i prije četiri godine i u izbornim ciklusima prije. Ovo su naši sudržavljani i zašto ih ad hoc odmah treba etiketirati? Nevažan je primarno odnos Jelene i Dodika prema BiH, mada kažem, ne i za zanemariti, ali kontekst u kojem imamo ove slike iz Banjaluke je prevažan za cijelu BiH.
Svi oni koji u FBiH ignorišu ovaj večerašnji događaj na neki način u praksu uvode hladan i bezvoljan odnos prema 49% države koji se zove entitet RS. Je li se to onda odustaje od suverene, nezavisne na svakom svom pedlju? To je dragi "federalci" izdaja BiH. Ni manje ni više. I ne tiče se ovo nekog tamo u Sierra Leoneu ili u Madagaskaru. Ovo je u našoj državi. Drugi par rukava je što se u FBiH ne može sličnim povodom okupiti ovoliki broj ljudi.
Mislim da se u dijelu države koji se zove Federacija BiH ne može minimizirati niti potcjenjivati ovakav skup. Posebno je irelevantno sad kačiti se npr.na ocjene da je Jelena Trivić gora od Dodika. Nije naglasak na tome, a okej može se na tu temu, ali ovaj put to nije poenta.
SRAMOTA ZA BISNU I HERCEGOVINU. Federacija BiH mirna, ovamo je sve med i mljeko. Tješimo se da je FBiH 20% bolja od RS. Zalažu se za jedinstvenu BiH a mire se da su u RS potopljeni 100%, a u FBiH 20%manje. Ukoliko je u RS ustalo 30.000 građana na proteste u FBiH trebalo je izaći bar 40.000 građana da traže POŠTENE IZBORA. SAMO POŠTENO PA NEKA POBJEDI I CRNI ĐAVO.
plačite
Dzaba protesti baja je to.
A jel mislite samo na jednom nivou da je krao čisto sumnjam,a ni federacija nije čista
Dodo strikes again.
Ako moze samo Predsjednica Jelena da nam pojasni koja ono gerila ubi Dr. Mladena Stojanovica, ime parka gdje se nocas sabra "opozicija".
kao sto su siromasi redovno izlazili za pokojnog Dragicevica na Trg Krajine pa na kraju nikome nista nit ce ikad sta kome biti ...
AKO MISLE DA SU ISPRAVNI,NEK PUSTE DA SE PONOVE IZBORI..
Oni bi ko da su pobijedili a mile ko neda 🤣
🐗 🦤🦤🦤 Ih sve pokrao momački 😂
Oni bi u Sarajevo da proteste a Jelena kada je slavila tzv, pobjedu rekla da će se okrenuti Beogradu - zato amo pa se buni