Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje se nalazi to yebenn0 Vukosavlje?!!!!!!!!
Opština Istočni Mostar....Ukupno 170 glasača...hebo te...ja mi opštine i načelnika. Pa haman su svi bili na listama. 5 stranaka sa po 33 kandidata...to može samo u Daytonskoj \"BiH Made in USA\"
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas ;)
Ma kakve koristi ponavljati kad je naš narod van razuma svakog\' ... Glasati i glasati 20 godina za one koji nas uništiše i ponovo njih birati, je samo NERAZUMNO!!! I neka nam je ovako kako jee, narod je kriv !
Narod je kriv za sve !! Izabrati ponovo SDA, tragično u najmanju ruku xD I neka vam je kako jeste, i neka ste i siromašni i gladni i sve, neka ste, sami to birate!! Morae otvoriti očim, eee moj narode ..
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas
nikad bosnjo pameti nece doc http://www.kurir-info.rs /nemanja-supic-izdrzi-ratko- clanak-515652
a u tuzli prosvjedi zbog presude generalima..