Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi korona ušla u tu instituciju (ili barem u ovu salu) svi bismo profitirali :D
Ljudi nisu svjesni sta im je Mektić uradio. Nakoj 12 godina HDZ i SNSD neće štampati listiće, dodavati ljude na spiskove, krasti identitete.
Eto kakvu moć ima Sarajevo, srušiše glavnu polugu HDZ-SNSD moći, korumpirani CIK, svaka čast i aferim!
Jedini izlaz je da manjine prestanu sa blokadama, ali očigledno manjine žele nešto što im zakonski i ne pripada, Rusija nema snage i iscrpila je svoje resurse, kraj divljanju manjina po institucijama BIH se nazire dok sjedimo u svojim stolicama, zato i ta očajnička priča o "kraju BIH" možda Sanju Vulić da pitamo kako će se riješiti blokade jer je ona redovna u crkvama gdje se pregovara? tužno zaista..
Ne prolazi na domu naroda tako da ništa od toga
mamu vam lopovsku svima redom