Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li biti otvorenje? Mislim red bi bio ako već za trotoar pravimo svečano otvorenje, a ovaj park je još veći
Red je vala i bio da se ovaj trg renovira, jos ljepse izgleda uzivo nego na slikama. Cudilo me bas da se morala cekati promjena vlasti da bi se jedan od cemtralnih trgova uredio.
SDA graditelji na djelu :)
Ovo se naziva parkom .... pa jbt dvoriste mi vece
Lijep park, nema sta, u samom centru grada i treba da bude uredjen
Da mi još neko gdje je taj trg jer su SDA ekipa sve promjenili nazive ulica i parkova?
SAD CE NAJEDNOM OTVORIT SVECANO SVE ZAPOCETE PROJEKTE PROTEKLIH GODINA kako bi obicnom narodu prikazali sliku wauu drzava se izgradjuje a to sto su trebali to zavrsiti davno...otezali do pred izbore kako bi nastimana tenderska firma podaktima dodatno zaradila.....to narod ne zna..niko ne razgradjuje drzavu ko SDA !
GODINU rade ovaj park! Godinu dana!
vec jedna zelja migrantima ispunjena idemo dalje
Ovaj KOS-ovac se dosta trudi zadnjih nekoliko mjeseci. Za sad dobro prati Efendica, dok onaj panj iz Novog Sarajeva apsolutno nista ne radi. Hadzibajric u Starom Gradu isto tanak, puno zuji a malo daje.
Gdje su garaze Hadzibajricu? Lazes godinama
Sramota
Ovo ce sve migranti obuzet upamtite sta vam kazem
@Simeon33 otece mi torbicu