Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recimo daje sterilisano 50% ovih kerova na ulici, a nije. Prije će biti 20%. Ovih preostali će u roku od 8 mjeseci da sve nadoknadei i prebace normu. Nemojte biti smiješni, sterilizacija je uzaludna dokle god su na ulicama hiljade pasa. Prvo ih svedite na razuman broj (eutanazijom), pa onda one preostale sterilišite. Dotle radite sizifovski posao.
i nakon ovoga, ona cuvena psovka j*** ti pas mater gubi svaki smisao.. barem u Bosni :D
ne sekirajte se, sad samo malo ujedaju, nece vas hebat :D
Koja korist sterilizaciju, kad ogladne mi stradamo! zali boze djece!
treba njima zube povaditi ne jebu oni nas vec nas grizu!
Pa to :D
Dajte ljudi, dođite u skupštinu, ima puno pasa i kuja nisu sterilisani, pa laju li laju, reže i zavijaju, pomozite, riješite nas napasti!
Treba sterilizirati ove politicare da nas ne j*** vise :) :)
dogs mast trast as
uslikajte dzinu a ne ovog pakasa