Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više asfaltirano za 2 , nega za prijašnjih 25 godina , 👍
Sda na aparatima
Tristo metara puta radili pola godine i koštalo skoro pola miliona KM! Čovječe, koji uspjeh!!!
Sve fino tempirano tacno pred izbore.bravo!
Majku vam lopovsku, predizbornu. Imate ulicu u Vogošći koja je sačuvala i odbranila slobodne teritorije u ratu, a SDA ova garnitura je obilazi redovno iako je bila desetcima godina u prioritetu, al zato podobne ulice se po 3 puta asvaltiraju. Stari Hotonj 4 je ta ulica koja je dala bruku šehida i boraca,načelniće (još malo) Smajiću.
Svaka cast na komentaru, izgovor SDA mjesnih predstavnika je da sacekamo da se prvo vodovodne cijevi zamijene..evo 27 godina cekamo. Al bitno je da se ulica na Poljinama zove Branilaca Hotonja, izgleda mi odozdo napadali a oni se gore branili
Yebe Šteta ne vadi
Steta radi.
Ma pred izbore..mora se...
Ruku na srce i nije neki kvalitet radova. Vidjet ćemo do kad ce trajati. Drago mi je da se sta radi, ali kvalitet stvarno loš.
A u TK koji najvise poreza izdvaja su KONJSKI putevi.
Zasto je sirina kolovoza bas na krivini Gnionica manja od sirine kod benziske pumpe. Teretna vozila moraju dobro usporiti da se mimoidju.
Svaka cast Ministru Direkciji za puteve Opcini ilias
Skočila cijena asfalta, a opet se asfaltira, ok je to
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Bravo ministre.