Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva sreca pa je covjek otvorio prvi vatru, da nije ovi bi ga nasi uhapsili, zatvorili i covjek bi opet za 4 godine izasao jer je imao dobro vladanje...
Nek' je on mrtav!
@AdzaFTW Evo jedna teorija zavjere: nije on mrtav, ubili su pogresnog covEka!
Ovaj je trebao biti u bolnici a ne u zatvoru, a sad sta je tu je, zali boze svih njegovih zrtava... Edin je produkt bosanskog sistema, nista vise...
o EYOFu bilo samo o otvaranju i zatvaranju dok o ovome pricate i nakon sto je ubijen
Ima li ko slike da ga vidimo malkice?
Dobro je neko primjetio otkud mu pare da kupi noliku kucu u Brdjanima,istina kazu da je prodo stan u Bl stanovi su 60-80000 a zar su tako jeftine kuce u Brdjanima,kazu da ima i napusteni mozda onda nije cudo??
Cudno je da nema nista u kuci na snimcima ili nisu pokazali dio u prizemlju koji je zabarkadiran daskama...Iso je cak deset kilometara da ubije onog policajca,malo je to cudno ako je bio pjesak,nekazu da je vozio auto da bi rizikovo da bude uhvacen zbog pistola ili nekih 30-tak metaka,koda vec nije imao oruzja i municije ako je krenu u takvo nesto osim ako nije imo Nesto Licno protiv tog policajca pa je bio na spisku,daj te ljudi sahrani te covjeka :)
Deset kilometara nije malo za pjesaka hocu reci...
Pravdu će naći na drugom svijetu... Svakako je na ovom niko nije našao... Treba pokopati čovjeka, svakom svačije...
Ko moze garantovati da je i zapucao na drotove, oni su imali namj da ga likvidiraju i to su i uradili
U svim zakonima pise,da nema pravo niko nikome oduzeti zivot.Ovaj covjek je ubijen u samoodbrani,a reklo bi se i u bjekstvu.Za svoja djela on je trebao odgovarati pred zakonom,a isto tako onaj sto njega ubi.
@epik Mozda si im fenjer drzao
Hahahh cuj nema pravo niko nikome oduzeti život, pa čim prvi zapuca ili ugrozi život nekog civila, policija ga ima pravo ubiti, neće ga moliti da se preda..
Kod nas se popularnost stjece postajanjem ubojice, iliti bivanjem mrtvozornika. Kad porastem bit cu Hamza Zujo.
dabogda završio u dzehenemu
Ùmjesto da liječimo bolesne ljude, mi ih držimo na ulici i ubijamo. TO JE ZLOČIN.
sad ce vjestak napisati da je saobracajna nesreca,udario ga dron
Za svako ubistvo se odgovara,ko se biti odgovoran za ovo?
Ovaj izgleda poput riberija... I mentalni sklop im je sličan
"Edina Gačića (43) ubili su pripadnici" - Ovo, zar ti pripadnici nemaju ime? Koliko pripadnika? Sa koliko metaka? Sumnjam da su ga čak ubila dvojica, a kamoli svi!
@guesswh0 pa ako su mogli onog u alipašinom veličat, hvalit, i nagradit, zašto ne i ovog? nije prvi