Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su genocidaši, to svako zna.
Majku vam genocidašku
...dok je ozn-a & udb-a radila kako treba, raznorazni "batki" su pod livadom obitavali. jer, usprokos svim palamuđenjima kontra smrtne kazne, držim da je daleko bolje da država smakne đubre zločinačko, nego da isto đubre zločinačko smakne redom koga stigne, ni krivog ni dužnog.
@commiemarshhal Ma kakva smrtna kazna, kakvo suđenje... Možda sam ja suviše radikalan po ovom pitanju, al po meni bi svaka država na svijetu trebala imati vojni ili policijski odred, koji bi u tišini likvidirao svakog višesteukog povratnika u bilo kakvom kriminalu. Pa bi vidjeli koliko bi ih se usudilo baviti ovim. Kad te čeka metak a ne znaš ni kad ni gdje.
Zrtve su zrtve!
Zna se ko je bio agresor i zlocinci
Genocidasi i genocidna plemena a ko bi drugi.