Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po srpskom ovo su oni sami sebi uradili. Zalosno tugo moja pobiti toliki narod i zivjeti 20 god od prica nismo to mi uradili.
treba li ti Cucla da ga malo dudlas Francisco??Takvi ko ti su samo jaki na jeziku i tastaturi...idi Jado nadji sebi poso neki,zaradi da imas hljeba jesti...vidim da spavas po ovom klixu...neka gdje sta ne komentarises...glavno zanimanje ti je jadno komentarisanje....e moj zvaljo....
Je li moguće da niti jedan bošnjački političar, intelektualac ili predstavnik civilnog sektora nije reagovao da će državni vrh Srbije prisustvovati neustavnom danu entiteta RS? Niti međunarodni predstavnik? Pa ovo je otvoreno negiranje institucija u ustavnog poretka države Bosne i Hercegovine! Gdje su zaštitnici naroda, razni Kazazi, Adisi Arapovići i ostala ublehaška dobro plaćena parazitska bulumenta ?!