Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nisu mogli ispucale ivicnjake stare 40 godine zamijenit kad vec rade cijelu ulicu.
@guevara, mora se odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić ponovo ugraditi sa najmanje 10%. Malo mu je dosadašnjih tenderisanja i uzimanja procenata od narodnog novca iz budžeta.
@guevara Kada se postavlja kocka po kocka,naglasit cu rucno se postavlja onda naravno i ne mozemo ocekivati da ce se posao obaviti za jedan dan.Vama bi izgleda bilo draze da je Opcina uklonila kocke koje su za taj dio grada prepoznatljive i autenticne i ugradila asfalt a sve zbog brzeg zavrsetka radova?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao nekada bilvaktile masalah...llijepo vidjeti ...
Ova ulica super sada izgleda.Vidi se da je sve novo i na novo postavljeno.Cestitke
Ti ljudi svaki dan postavljaju rucno kocku po kocku i naravno da nikakve zamjerke ne treba imati.Uradice se.Pa barem u ovoj Opcini Centar sta se pocne raditi to se sigurno i u 100postotnom procentu i zavrsi!
Ove kamene kocke koje su se ocuvale i ponovo se postavljaju su ukras ovoj ulici i ona je bas po njima i prepoznatljiva.Odlicno da ih vracaju
Slike govore vise od hiljadu rijeci.Predivno izgleda
Samo neka se radi i kvalitetno obnavlja,a ujedno rjesavaju i saobracajni problemi.
Svakako da vrijedi cekati zavrsetak radova,jer ce biti autenticna i uljepsati centar grada.
Izuzetno zahtjevan projekat,obzirom da se kocke postavljaju rucno,ali vjerujem da ce rezultat biti odlican,vec lijepo izgleda.
Obnavljanje ulica u gradu je itekako pozeljno i drago mi je da se postepeno dovode u prvobitno stanje.
Bas fino da ce ulici biti vracen stari sjaj i da se radovi privode kraju.
Ma samo dobre vijesti dolaze iz Opcine Centar, red rad disciplina, tako i treba. Centar se gradi i to se i vidi.
A divno je sto ce se rekonstrukcijom ove saobracajnice osvjeziti ovaj dio ali ipak zadrzati stari duh, svaka cast.
Drago mi je da se ovo sve privodi kraju, bravo za nas Centar.
Poslovi odlicno napreduju, polahko se zavrsava sve, svaka cast.
Divno da su ostavili autenticne kamene kocke
Ovaj narod jednostavno nikad ali NIKAD nije zadovoljan nicim sto se odradi i uradi!U ovim ulicama na Marijin Dvoru su zamijenjene sve instalacije,cijevi,uraden novi asfalt,ulozeno mnogo novca i opet se nade neki smlatonja da to komentarise i pljuje!PU!