Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamazivanje ocinu biracima SDA i SNSa klasicno ce se desiti nista.
Ociju* Glasace opet majmuni za njih jer su se sadtajali da dogovore istorijsko nista zbog nicega. A mi im lijepo placamo puteve i u BiH a bogme i ovi iz Srbije se naplacase za ovog njihovog majmuna.
@BosnaUAmanetu Priznaj balijo da ti je draži vućić i sve srpsko od bakira i svega bošnjačkog. Priznaj da sve ima veze sa muslimanima i islamom, to je za tebe sramota i nazadno.
Turci samo deklerativno podržavaju Bošnjake. Da ih podržavaju u punom smislu naredili bi da autoput ide preko Tuzle jer ga oni i plaćaju, rekli bi Vučiću da pritisne Dodika da u roku od 24h dopusti Bošnjacima da im se jezik zove bosanski u RS. A Erdogan je mrtav hladan na sve to boli ga briga, ima svoje brige i rat protiv Sirije i Kurda. Ali jok Bošnjo to ne konta. Bošnjo će guzice dati za Turčina. Fuj.
ko ti reče da će ga turci plaćati? ti misliš turci su ludi? oni će ga možda finasirati a mi pare njima na ovaj ili onaj način vratiti, u cijelom, većem ili nešto manjem iznosu. ko to još gradi puteve u tuđoj državi 'onako'?
srbi su u srbiji napravili autoput... ili je skoro gotov. ima jos nesta malo do bosanske granice. problem je kod bosanaca. ovo je bio pritisak na bakira da konacno prestane da laje na srbe i da se koncentrise na bosnu i izgradnju u istoj
Gdje si bio? Sta si radio? Nista.
Nema baklave na stolu? Ne pašu mu gosti izgleda...
Znaci Kolinda je bila u pravu TURSKA vodi Polituku Znaci Kolinda je bila u pravu.Erdogan je Bakiru gazda Amanetlija mu je Erdogan.Ponovo se Izetbegovic poturcio.Iako mu sa babo kao Srbin izjasnjavao.
@ALKOHOL. DELIJO, poklopi se po usima. 😂
vučić je tamo zbog investicija a ovaj naš smrad je zbog dobijanja glasova na izborima....puuu
Sad je jasno ko je gazda na ovom dijelu Balkana - Turkey ... Ostali , uglavnom statiraju, nešto malo spletkare preko svojih "proksija" ali situacijom upravlja Turska a preko Turske i Rusija. Samo pogledati snagu obavještajne zajednice od Albanije do Bosne - MIT ima svoje ljude svuda i što je najvažnije Turska jako puno ulaže u ove zemlje (nešto manje u Bosnu).
Što se nije moglo "mačem" - može se kapitalom ... i "kulturnom suradnjom" ...
Ide to ko halva ....
Znači opet u izbornoj godini imamo investicije iz Turske vrijednosti stotine miliona KM. Ekstra...
Gotovo, put ide definitivno preko Tuzle...Sultan ocito bukvicu
nazove dodik putina i kaže mu Я твой слуга, я твой работник
Da je Bake sam išao, 422 komentara pljuvanja bi bilo. Ovako dežurni vlasi krstaši i braća im komunjare , su neodlučna, pljuvali bi Baketa, al onda će morati i Vučića njihovog brata po vjeri.
@SavoS Glabaj ga rumunče. ;)
Sve dobro prošlo, ajmo sad na šišu...
Ferman stiže iz Stambola
Ko je onaj Turcin krajnje lijevo?
Geni su cudo.. 500 godina i jos se vidi sta su Turci radili .
Miloš Obilić,ali se razotkriva u poslednjem činu.
Eto jeli sutlijaš i tufahije u Istanbulu, a nisu zvali dotičnog, ostao mu išćil! hahahahahxaxaxaaxa
Goojca vidjela puta, I kahva popivena