Komentari (919)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi na aparatima dodo pogotovo
Ako cu kod Sebije vodime odmah
sigurno dobivamo presudu, sreća pa nam ukidaju pasoše u ovih par dana, nema bježanja, rokanje samo rokanje hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ma naravno nije problem sto su nas pobili nego sto se mi bunimo. To sto se mi bunimo to je izraz mrznje prema Srbima a to sto oni nas umlatise to je izraz njihove ljubavi prema nama. Stvarno su posebni!
vidi ih ba,čim vidiš sliku vidiš da nešto nije ok Mile ko da je neko pola brda otkinuo, a pičkousti mi je priča za sebe
Ako se danas sastane Predsjednistvo i glasaju 2:1 protiv revizije, Sakib gubi privremeno mandat dok klub Bosnjaka ne zahtjevom za zastitu nacionalnoig interes ne ponisti odluku Predsjednistva, a to je onda kasno, jer ce proci 26. februar zadnji rok. Sakib je morao jutros predati Apelaciju ali je ocito da je zadrzan do petka zbog ove podvale
A inace zivimo u ljubavi zadnjih 200 godina sa 11 genocida i 2 bosnocida protiv Bosne i Bosnjaka.
...jbt.,...koja Đikanijada... :))))))
Dobro ste ispali na slici, ali imate veoma veliki minus - nema tu najvećeg među vama - Dragana Čovića!
I izetbegovića
Logika....kao, ja vodim sudski spor i izjavim reviziju u sudskom postupku, jer mrzim stranku. A nije mi cilj postizanje pravicnosti i zakonitosti. Oni bas proklamiraju kao kad se sastanu 4 nepismene nene, iako ni te nenee ne bi imale ovakav zakljucak.
IGRALE SE DELIJE NASRED ZEMLJE .......
hehehehehe koji su ovo debili majko moja, pa zamisli da te neko tuži za genocid a ti mu odgovaraš ti mene mrziš....hehehe nema tu mržnje više, samo novac...
Vučiću ostavi BiH na miru, ti si za vrijeme rata u BiH odlikovan četničkim vojvodom što si na neki način odgovoran za genocid u BiH, pokri se i šuti.
I Nikolić sa poslanikom Šešeljom u skupštini Srbije.
retorika 1992 copy-paste, do zadnjeg slova skoro
IZVINI SRBIJO ŠTO SMO SE BRANILI! -.-
Akt mržnje Srba prema Bošnjacima i Hrvatima 1992-1995 je rezultirao ubijanjem i protjerivanjem do istrebljenja !!! O tome se izjasnio i Haški sud presudom iz 2007 !!!
Eto a vi nas kao volite
Halali! Vec sam halalila. Halali ovaj bezkrajan bezorazluk? No fucking way! Sad cu ih pravo pocet i mrzit i prezirati. Da bog'da im se siiiiime zatralo. Pa jel cudo onda da ni smotani Slovenci nisu vise s'njima mogli izic na kraj; pa ni Makedonci, Crnogorci, Hrvati, Albanci, nikoooooo, jos samo jedbu Bosnje zive u mozak, jer su ih svi drugi odjebali, pa se sad Rusi s njima igraju, k'o s lutkicama iz izloga.
Treba da vas volimo sto ste nam napali drzavu i ubijali civilno stanovnistvo, gamad jedna.