Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospoda sabira i oduzima al uvjek 2+2 bude cetiri a nikako ne moze bit 3. bosnjaka ima onoliko koliko je popisano a ne onoliko dodiku i covi pase.
@Separatista ti kazes, ja velim da je Bosna i Hercegovina puna onih koji su od susjeda protjerani, pa napravi poredjenje cija je vise bosna od onih koji su silom prilika protjerani i otisli za "boljom" ekzistencijom il tamo nekoga sa "strane" koji su doslu u njoj da zive.
@Separatista - pa čitava Srbija se svela na četiri miliona Srba. Znači polovina su Bosanski Srbi? No, ako se baš malo bolje zairi u genealogiju, ovo i nije daleko od istine! Nije nas briga. Nas ima koliko je zapisano i tu je kraj priče!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ivanic je prije neki dan najavio kontru i Ivanic je danas pokusao da ubijedi Covica da zaustavi objavu rezultata popisa. Ivanic bi legalizovao ubojstva i protjerivanja Bosnjaka i Hrvata u manjem entitetu. A ove koji su ostali bi izbrisao sa popisa stanovnistva dok bi Srbe iz Hrvatske naravno upisao iako su drzavljani Hrvatske i tamo privremeno borave. U narednih nekoliko dana cemo znati rezultate danasnjeg sastanka.
Zanimljivo bi mi bilo saznat koliko je Covic postao bogatiji za ovakvu izjavu. Stvarno, tesko mogu i zamislit da covjek bez ikakve koristi bubne takvu glupost.
Koje odmjeravanje, koji pogled. K'o da su na vaganju pred boks meč. :)
nabijem i drzavu i politicare a i sve one koji glasaju za ove papke...
Nabijem ti ja mater svaki put kad iskažeš nepoštovanje prema mojoj državi.
U kojoj drugoj drzavi mogu ovakve prijetnje drzavi ciniti drzavnici, kao on ce da kazni drzavu jer mu se ne svida zakonska odluka... ovo je jedna vrsta izdaje i tako je treba i osuditi i sankcionisati, dosta je sto su ovi agresori u ustavu ali kad ovako direktno narusavaju interes BiH onda ih treba kazniti...
@lilium.bosniakus Znaci svo Bosnjacki politicari su izdali BiH i svoj narod? de malo objektivnije, namece se nama da sebe i svoje naj vise mrzimo pa nemoj dozloviti da neko tako na tebe utjece
Samo me zanima postavka Čovića u ovom okršaju. Da li će stati uz koalicione partnere ili zemlju ponovo gurnuti na početak devedesetih?
Pitanje je na mjestu! Još se nije definitivno skontao. Nema više ni političke snage. Materijalna mu je ugrožena ukidanjem kockarnica! Sada tvrdi pazar i u Banjaluci i u Sarajevu. Pa ko se upeca i ponudi bolje uslove. Znamo mi njega!
@alejalipa92 Naravno. Hrvati ovdje imaju male ili skoro nikakve političke ambicije. Njih zanima standard Hrvata i stanje u njihovim kantonima, a trećinu vlasti koja im je data u Dejtonu, oni koriste isključivo u svrhe bogaćenja.
Ivanić je pao pod uticaj laktasenka,on je političar na zalasku karijere i želi kod svog biračkog tijela da izađe"čista obraza",Predsjedništvo je kolektivni šef države i nikada i ni pod kojim okolnostima nisu dužni tražiti mišljenje nižih instanci osim u slučaju preglasavanja u Predsjedništvu i potezanja tzv.zaštite vitalnog nacionalnog interesa o čemu se izjačnjavaju PARLAMENT-i entiteta.Ako bi Ivanić bio preglasan i rezultat glasanja u Predsjedništvu bio 2-1 njegova je procjena....
..da li to preglasavanje može uticati na entitet iz kojega je postavljen u predsjedništvo,ukoliko ne potegne zaštitu vitalnog nacionalnog interesa onda odluka koja je donesena i preglasavanjem postaje važeća.Kada član predsjedništva pokrene VTI-res o tome se izjašnjava ns rs-e ili parlament F BiH.Predsjedništvo BiH nema i nije dužno tražiti mišljenje nekakvih vlada,to je izvanustavno djelovanje i političko palamuđenje.
@Gomolj1 Sorry, I do not understand what you write
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Razgovarali o razbijanju drzave na tri dijela.Vjerovatno Ivanic trazi da lobira i da izvrsi preglasavanje o popisu..Sve je moguce
nakon ovog sastanka Sunce nekako jace svijetli .. vi ste cudo ... ebo li vas onaj shupak Bakir
pa ovaj ivanic ko kmeeeeeeee kmeeeeeee samo rokce.....
Da pogledi ubijaju obojica bi pala mrtva...
evo ponovo se oglasio valentin incko za radio hepek i veli "ovdje se nesto opasno kuha ...izrazavam zabrinutost... krajnje je vrijeme da upotrjebim svoje ovlasti ...tako sto cu kupit avionsku kartu u jednom pravcu ...dok nije puklo"
nek zateze materi svojoj, ko da do sad to nisi radio djikane, odluka o popisu je konacna! nastavite kmecat